Spread the love

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα κοντράρεται με την Λεβερκούζεν για τη φάση των “16” του Γιουρόπα.

Οι Ιταλοί απέκλεισαν τον Ολυμπιακό, στην προηγούμενη φάση, κάνοντας δύο νίκες ,η μία δύσκολη στο Μπέργκαμο με 2-1  και η άλλη στο Καραϊσκάκη με 3-0 . Ενα αποτέλεσμα  που την έφερε εδώ και απέναντι στη Λεβερκούζεν θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Μετά τους Πειραιώτες η ομάδα του Γκασπερίνι νίκησε 4-0 τη Σαμπντόρια και έχασε 1-0 απο την Αταλάντα σε μία μέτρια εμφάνιση.  Στο Πρωτάθλημα αρχίζει να χάνει  την επαφή της με την  4η θέση.  Αγωνιστικά,  και σε σχέση με τον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Μουριέλ στην επίθεση που λογικά θα είναι βασικός στο 3-4-2-1, με Πάσαλιτς  και Μαλινόφσκι πίσω του. Επιστροφή στο ροτέισον και για τον Τολόι ,απο τον πάγκο θα ξεκινήσει ο μπακ χαφ Τζαπακόστα.

Οι Γερμανοί, τερμάτισαν  στην πρώτη θέση του ομίλου που συμμετείχαν μετρώντας  τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα την τελευταία αγωνιστική απο τη Φερεντσβάρος. Στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ,όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και προερχόμενη από την  ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με  1-1 ,στην Αλιαντζ Αρένα.  Η απουσία του Τσέχου, Σικ, από την  επίθεση ,αναγκάζει τον  προπονητή της ομάδας Σένε, να βάλει στην εξίσωση της  ενδεκάδας τον Αλάριο, εχοντας πίσω του, τους Βίρτζ ,Αντίλ,Ντιαμπί . Εκτός  ο μέσος Ντεμιρμπάι  για τις “Ασπιρίνες”.

Προϊστορία:  Είναι ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας.Ωστόσο η Αταλάντα, κόντρα σε Γερμανικές ομάδες,  εντός έδρας μετρά 1-1-0 ,ενώ εκτός έδρας και στην Ιταλία μετρά μία νίκη -τρεςι ισοπαλίες και έξι ήττες.

Εκτίμηση:  Η λογική του Over  μοιάζει πιο κοντά από ποτές στο παιχνίδι αυτό. Οι “Μπεργκαμάσκι”  είναι μία ομάδα η οποία  είναι καλύτερη  εκτός απο εντός, ενώ οι Γερμανοί έχουν κακή παράδοση στην Ιταλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 

 

(Visited 642 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x