ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Ατλέτικο – Κάντιθ    

Ισπανία: Ατλέτικο – Κάντιθ    
Spread the love

Το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στη La Liga, με την Ατλέτικο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην 3η θέση και το -4 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Σεβίλλη, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή που η Κάντιθ βρίσκεται έστω και οριακά, εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Επικράτηση με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» σε βάρος της Μπέτις, με την Ατλέτικο να ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Μπαρτσελόνα, έχοντας πάντως και ένα ματς περισσότερο από την ομάδα της Βαρκελώνης και να βρίσκεται πλέον στο -7 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Σεβίλλη. Κοντινό πλασέ του Ζοάο Φέλιξ στο ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και 1-0 για τους «ροχιμπλάνκος» στο δεύτερο μόλις λεπτό, με τη Μπέτις όμως να ισοφαρίζει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Πιο απειλητική πάντως η Ατλέτικο στην επανάληψη, έχοντας δοκάρι πριν το δεύτερο τέρμα του Ζοάο Φέλιξ στο εξηκοστό πρώτο λεπτό, ενώ το απόλυτα δίκαιο 3-1 για τους «ροχιμπλάνκος» από πλασέ του Λεμάρ από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο εβδομήντα εννέα. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ατλέτικο, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς η Κάντιθ όχι μόνο παρέμεινε αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά και γιατί πανηγύρισε ταυτόχρονα το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα στο γήπεδο της.  Είχαν προηγηθεί για την Κάντιθ τρεις σερί ισοπαλίες, το εντός 0-0 με την Θέλτα, το 1-1 φιλοξενώντας την Χετάφε και το 0-0 στην Γρανάδα με την ομώνυμη ομάδα, ενώ στην 18η θέση και το -1 από την 17η και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης Γρανάδα. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κάντιθ, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Αλέχο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 για την Ατλέτικο το 2020, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κάντιθ.

Φαβορί η Ατλέτικο αλλά αρκετά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, θα επιλέξω anytime σκόρερ τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

(Visited 479 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x