ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain La Liga

Α΄ Ισπανίας: Μαγιόρκα- Ρεάλ

Α΄ Ισπανίας:  Μαγιόρκα- Ρεάλ
Spread the love

Στο Νησί της Μαγιόρκα αγωνίζεται απόψε η Ρεάλ στο κλείσιμο της αυλαίας της τρέχουσας αγωνιστικής με ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της Παρί (3-1) και την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Νησιώτες μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες στην κατηγορία με πιο πρόσφατη το 4-3 από της Θέλτα στο Βίγκο σε ένα ματς στο οποίο οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες στο φινάλε λόγω ισάριθμων αποβολών.

Αυτή η ήττα πόνεσε αρκετά την Μαγιόρκα αφού το 4ο τέρμα από τον Ιάγκο Άσπας το δέχτηκαν στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν μόλις στο συν δυο από την επικίνδυνη ζώνη και όπως είναι λογικό έχουν και πάλι πίεση για το αποτέλεσμα.

Η “Βασίλισσα” προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-1 επί της Παρί πετυχαίνοντας τα τρία γκολ στην επανάληψη όλα από τον Καρίμ Μπενζεμά ενώ νωρίτερα είχε πετύχει και τρεις διαδοχικές νίκες στην κατηγορία με πιο πρόσφατη το 4-1 εις βάρος της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ για τον Αντσελότι αφού απόψε αναμένεται να έχει κομπλέ αποστολή με τους: Μεντί- Κασεμίρο να επιστρέφουν από την τιμωρία που δεν τους άφησε να αγωνιστούν κόντρα στους Παριζιάνους ενώ αποθεραπεύτηκε πλήρως και ο Κροος και έτσι όλοι τους είναι διαθέσιμοι απόψε.

Οι: Αζάρ- Μπέιλ θα είναι και πάλι στον πάγκο ενώ στην επιθετική τριπλέτα δίπλα στους: Μπενζεμά- Βινίσιους ίσως δούμε τον Ασένσιο αντί του Ροδρίγο και στην μεσαία γραμμή τον Καμαβινγκά για να προστατευτεί και πάλι ο Κροος.

Προϊστορία: Η Ρέαλ έχει κερδίσει 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μαγιόρκα σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα 6/7 τελευταία.

* Η Μαγιόρκα έχει κερδίσει μόλις 2/9 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ενώ την ίδια ώρα η ανεβασμένη Ρεάλ αριθμεί 7/9 διπλά στην κατηγορία.

Ζόρικη μπροστά η γηπεδούχος αλλά με πολλά κενά στα μετόπισθεν δεν νομίζω πως ειδικά στην παρούσα φάση μπορεί να φρενάρει την “Βασίλισσα”.

Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το 2 σε combo με τα πάνω από ένα τέρμα στην εξαιρετική τιμή του 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 1,5

(Visited 368 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x