Spread the love

Η διαβολοβδομάδα του Ολυμπιακού ξεκινάει με ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι, καθώς οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Οι Λιθουανοί είναι σε καλό φεγγάρι, έχοντας 4 νίκες σε 5 ματς και παράλληλα αποτελούν και τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού που μετρά 6 σερί ήττες στο Κάουνας. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, παίζει καλύτερο μπάσκετ και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει σε ρυθμούς τετράδας και μακριά από την πέμπτη Έφες.

Το σκέτο διπλό δεν μας δίνει μια απόδοση που να μας ιντριγκάρει, όμως ένα μικρό χάντικαπ αλλάζει τα πράγματα, δίνοντάς μας την επιστροφή που θέλουμε.

Πρόταση Ολυμπιακός -3,5 με απόδοση 1.91

Πάμε στα ειδικά και πρώτα θα ξεκινήσουμε από το σκοράρισμα. Και οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο στην επίθεση και μπορούν να αναεβάσουν το σκορ ψηλά. Το λάιν είναι στους 154,5 πόντους και το Όβερ φαντάζει ιδανική περίπτωση για εμάς Έτσι, αυτή θα είναι η δεύτερη επιλογή μας για το ματς.

Πρόταση Όβερ 154,5 με απόδοση 1.88

Τέλος, πάμε στον Ολυμπιακό και τον ΠΥΡΓΟ του, Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος θα πάρει προσπάθειες προκειμένου να κρατήσει χαμηλά τους Λοβέρν και Νέμπο. Το λάιν στο σκοράρισμα είναι στους 8,5 πόντους και αξίζει σίγουρα την προσοχή μας στο όβερ.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 8,5 πόντοι με απόδοση 1.87

(Visited 168 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x