Spread the love

 

Με δύο σημεία που μοιάζουν πολύ καλές  επιλογές θα πορευτούμε στις επιλογές μας στη Λιγκ 2

Στιβενέιτζ-Νορθάμπτον

Ματς με  μεγάλο ενδιαφέρον και  για τις δύο ομάδες.  Η Στιβενέιτζ  βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει  να βρεί ένα καλό αγωνιστικό μομέντουμ για να ξεφύγει από το στόμα του Λύκου.  Χωρίς νίκη σε εννέα ματς|(0-4-5) και εντός έδρας  έχει τρεις σερί ήττες από Μπράντφορντ(0-1). Μπρίστολ Ρ(0-4),Νιούπορτ (0-2).Είναι στο +3 από την Ολνταμ.

Η Νορθάμπτον παλεύει για να κρατηθεί στην δεύτερη θέση στη βαθμολογία, όντας στο -8  από τη Φόρεστ Γκριν.  Το κακό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια(1-2-2).Μακριά από την έδρα της έχει (1-3-3).

Προϊστορία: 0-2-4 η πρόσφατη προϊστορία.

Εκτίμηση: Τελικός  και για τις δύο  αλλά θα στηρίξω τη Νορθάμπτον .

Πρόταση: 2

Σουίντον-Σάτον 

Μάχη με φόντο τα πλέι οφ.  Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν επαγγελματική νίκη κόντρα στην Ολνταμ με 1-0  χάρις στο πέναλτι του Κονρόι στο 90+. Με 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά τα τρία απο αυτά εντός έδρας, η ομάδα είναι έκτη με +1 απο την Σάτον που είναι 7η ,γεγονός που της βρίσκει  αμφότερες εντός αλλά είναι υπο πίεση άλλων ομάδων.

Η Σάτον βγάζει αδυναμία εκτός έδρας με μία νίκη στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από την έδρα της (1-3-4) .Στον αντίποδα, εντός έδρας, είναι πολύ πιο safe  να την επιλέξεις. Είναι χαρακτηριστικό πως μπήκε στα πλει οφ με δυο εντός έδρας νίκες και ακολούθησε η ήττα από τη Γουόλσολ με 1-0 εκτός έδρας.

Προϊστορία: Στον πρώτο γύρο η Σουίντον έκανε διπλό με 1-2.

Εκτίμηση: Εχω την αίσθηση ότι θα μιλήσει η έδρα  και η αδυναμία της Σάτον εκτός έδρας.

Πρόταση: 1

 

(Visited 642 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x