Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ
Spread the love

Το πρώτο ματς έφερε ένα ιδανικό αποτέλεσμα για την Γηραιά Κυρία και φαίνεται ότι έχει τουλάχιστον ένα μικρό προβάδισμα αναφορικά με την πρόκριση.

Το ίδιο όμως ίσχυε και χθες για τις Μάντσεστερ και Άγιαξ όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να προκριθεί.

Η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους μετά από εκείνο τον αγώνα μετρά τέσσερεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τελευταία νίκη μέσα στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 3-1.

Ο Αλέγκρι φαίνεται ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπονούτσι και Ζακάρια ενώ ο Κιελίνι και ο Ντιμπάλα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Φυσικά είναι εκτός δράσης μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Κιέζα, ο Ζόρζε Κάιο και ο ΜακΚένι.

Από την άλλη η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδειξε στο πρώτο ματς ότι μπορεί να πιπέσει την Γιουβέντους, όπως και έκανε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ προέρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στη Θέλτα και κυνηγά τις θέσεις στην Ευρώπη, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει αρκετά προβλήματα αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό της απουσίας του πρώτου σκόρερ Ζεράρ Μορένο, ενώ οι αμυντικοί Φόιθ και Αλμπιόλ είναι αμφίβολοι όπως και ο μέσος Καπούε.

*Για έντεκα σερί εκτός έδρας ματς σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η Βιγιαρεάλ δεν έχει ισοπαλία, δεχόμενη γκολ και στα έντεκα.

*Δώδεκα στις δεκαπέντε φορές που έφερε ισοπαλία στον πρώτο αγώνα , σε διπλές αναμετρήσεις η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση

*Από το 2003 η Γιουβέντους έχει πάρει έξι φορές την πρόκριση, στις οχτώ φορές που αντιμετώπισε ομάδα από την Ισπανία στο Τσάμπιονς Λιγκ

*Συνολικά έχει αντιμετωπίσει 67 φορές Ισπανικές ομάδες και έχει νικήσει 25 φορές, άλλες τόσες έχει ηττηθεί ενώ 17 έληξαν ισόπαλα *Από την άλλη η Βιγιαρεάλ έχει αντιμετωπίσει Ιταλικές ομάδες 23 φορές, μετρώντας εννέα νίκες, εφτά ισοπαλίες και εφτά ήττες

* Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι μόλις δύο με την Βιγιαρεάλ να έχει νικήσει σε φιλικό ματς τον Αύγουστο του 2009 με 4-1 και φυσικά η ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο ματς

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 469 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x