Spread the love

 

Στο Αλκμάαρ , η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μπόντο Γκλίμτ. Στο πρώτο παιχνίδι οι Νορβηγοί  είχαν κερδίσει με 2-1.

Οι Ολλανδοί ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι, ισοφάρισαν το πρώτο γκολ που δέχτηκαν στο 39, είχαν και  δοκάρι με τον Παυλίδη ,αλλά δεν άντεξαν στην πίεση και λύγισαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αλκμααρ μετρά τρείς ήττες και μία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στην τελευταία τετράδα αγώνων και πιο πρόσφατη ήταν η ήττα από την Τβέντε ,εντός έδρας, με  0-1. Γενικά τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Οσον αφορά στις απουσίες, η νεότερη απώλεια είναι ο Νορβηγός  μέσος Μίντσγε ο οποίος είναι τραυματίας.

Η Μπόντο  δεν είχε υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα, καθώς αυτό δεν έχει ξεκινήσει, και έχει μπροστά της ,προς το παρών, μόνο αγώνες για το Κύπελλο και την Ευρώπη.  Εκανε και μία μίνι προετοιμασία στην Ισπανία,ελέω πολικού κρύου στη Νορβηγία, με την τεχνική ηγεσία ,παρά τις απώλειες των Μποτχάιμ και Μπγιόρκαν που έφυγαν στο εξωτερικό,  να βγάζει καλό  αγωνιστικό χαρακτήρα και να βρίσκει τις λύσεις  με παίκτες ποιοτικούς, όπως οι Σολμπάκεν,Χάνερ,Πελεγκρίνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπόντο μετρά έντεκα παιχνίδια αήττητη στη διοργάνωση.  Εχει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ,με μοναδική ήττα αυτή κόντρα στην Πρίστινα στους πρώτους προκριματικούς γύρους .

 Προϊστορία: Δεν υπάρχει  πλήν του 2-1.

Εκτίμηση: Η Αλκμααρ δεν είναι σε καλή κατάσταση,τον τελευταίο καιρό, έχει χάσει την ισορροπία της μέσα στα παιχνίδια, την ώρα που η Μπόντο βγάζει τον χαρακτήρα της ομάδας και της οικογένειας εντός του γηπέδου. Δεν επηρεάζεται από τις απώλειες και είναι φοβερά προσηλωμένη στο στόχο. Την τελευταία ώρα, δέχεται φοβερή πίεση ο άσος  ωστόσο θα πάμε κόντρα στις …πιέσεις και θα κοντράρουμε τον άσο με ένα δυνατό Χ2

(Visited 430 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x