Spread the love

Στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, οι Δανοί θα κοντραριστούν  με την Αιντχόφεν.  Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι,  το 4-4 είχε  σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών  των δύο ομάδων.

Η πρώτη αναμέτρηση ήταν καταιγιστική . Η Κοπεγχάγη προηγήθηκε με 3-1  στη Φίλιπς Αρενα, στο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση από τους Ολλανδούς. Στο 78 ξαναπέρασαν μπροστά και προς το τέλος ο Ζάχαβι ισοφάρισε στο τελικό 4-4.

Οι Δανοί  είναι αήττητοι  σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις  με δεκατρείς νίκες και τέσσερις ισοπαλίες .Τελευταία τους απώλεια ήταν η ήττα από την Μπρέντμπι για το εγχώριο πρωτάθλημα στο οποίο ,ωστόσο, βρίσκονται στην πρώτη θέση . Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι τους νίκησαν με 0-1 την Μίντιλαντ,χάρις σε γκολ του Αμπουμπακάρ, στο 90.  Ο  τελευταίος δεν μπορεί να αγωνιστεί σήμερα ελέω τιμωρίας  που έχει από παλιά του ομάδα .

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα καθώς  και  ο στόπερ Χοτσολάβα, που έχασε τον πεθερό του στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία,θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι Ολλανδοί,απο την στιγμή που έφεραν το πρώτο ματς στα ίσα με τον Ζάχαβι, πάνε στο Πάρκεν για να  κάνουν τη ζημιά και να κλέψουν την πρόκριση. Συνήλθαν από τις δύο απανωτές ήττες, κόντρα σε Αλκμααρ και Αγιαξ, που είναι και η διαφορά που τους χωρίζει με τον αιώνιο αντίπαλο τους στη μάχη για το Πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι δεύτεροι με μείον δύο βαθμούς .  Mετρούν δέκα παιχνίδια αήττητοι με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Αγωνιστικά, υπάρχουν οι απουσίες των αμυντικών  Εμβένε και Ραμάλιο, και ο μέσος  Τόμας. Καλό νέο ότι ο Ζάχαβι έχει επιστρέψει στα γκολ  κάτι που αποδείχτηκε και με το μοναδικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουτρέχτη με 0-1.

Προιστορία: Στον όμιλο του Γιουρόπα, το 2009 ,το σκορ ήταν 1-1

Εκτίμηση:  Από τη στιγμή που υπάρχει ισοπαλία στο πρώτο ματς και δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι.  Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ο Ζάχαβι ,που είναι σε φόρμα, αποτελεί καλή επιλογή για σκόρερ, οποιαδήποτε στιγμή, ενώ και η ισοπαλία  στο ημίχρονο είναι ένα καλό ποντάρισμα. 

(Visited 487 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x