Spread the love

Στο Νιούπορτ η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Χάρτλπουλ και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται τις γκέλες των Τρανμίρ ,Εξετερ και άλλων ομάδων  που διεκδικούν την δεύτερη και τη τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο και με ένα εξαιρετικό σερί έχουν καταφέρει να φτάσουν  στις θέσεις που στέλνουν στη Λιγκ 1,χωρίς πλέι οφ.

Με 4-3-0 σερί, και τέσσερα τρίποντα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Νιούπορτ κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ειδικά οι τρεις τελευταίες και σερί, μάλιστα, τις δίνουν και μεγαλύτερο κίνητρο να πετύχει καθώς αυτές  κατακτήθηκαν και με καλό ποδόσφαιρο αλλά και επαγγελματικά όταν χρειάστηκε. Νίκησε τους Μπρίστολ Ρόβερς  με 1-0 και έκανε δύο διπλά με Στιβενέιτζ και Καρλάιλ. Σκορ 0-2 και 1-2 αντίστοιχα.

Ενα από τα γεγονότα που την έφεραν πίσω ήταν  η μη εκμετάλλευση της έδρα της  που δύο παραπάνω νίκες να είχε θα ήταν σίγουρα δεύτερη.  Είναι χαρακτηριστικό ότι ναι μεν είναι αήττητη για επτά ματς(4-3-0) αλλά έχει κερδίσει μόλις δύο από τα πέντε πιο πρόσφατα(2-3-0).

Η Χάρτλπουλ, απο την άλλη πλευρά, με 48 βαθμούς  δεν κινδυνεύει ουσιαστικά, έχοντας διαφορά απο την επικίνδυνη ζώνη που αγγίζει το +17 ,ενώ είναι στο μείον δεκατρία από τα πλέι οφ.

Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Λιγκ Τρόφι(έχασε στα πέναλτι από την Ρόδεραμ) και είναι χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια.  Εμεινε στο 0-0 με τη Λέιτον και έχασε εύκολα από τη Μπράντφορντ με 0-2.

Συνολικά έχει 2-2-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει. Εχει κάνει  τρία διπλά στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει με  πιο πρόσφατο το 1-2 απέναντι στην ισχυρή Χαρογκέιτ.

Προϊστορία: Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με γηπεδούχο τη Νιούπορτ, η πιο πρόσφατη πέρυσι με 3-1.

Εκτίμηση: Η Νιούπορτ έχει κίνητρο, η Χάρτλπουλ ουσιαστικά δεν έχει κάτι να κυνηγάει ,αλλά είναι επικίνδυνη .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ και over

 

 

(Visited 347 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x