Spread the love

Στη Λιγκ 2 η μάχη για την απευθείας άνοδο παραμένει και είναι αμφίρροπη λίγο πριν το τέλος.

Σάτον -Τρανμίρ

Σε ένα αγωνιστικό σημείο που άρχισε να μπαίνει δυνατά στη μάχη για τα πλέι οφ ,εκεί η Σάτον άρχισε να ρετάρει  με τα αποτελέσματα της. Εχασε απο Γουόλσολ και Σουίντον, εκτός έδρας και κάπως έτσι έχασε την επαφή της με τα πλέι οφ, όντας στο -3 απο τους Μπρίστολ Ρόβερς.

Εντός έδρας είναι αήττητη για έντεκα αγώνες(7-4-0), οι δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ήταν νικηφόρες  κόντρα σε Σκάνθορπ και Ροτσντέιλ.

Η Τρανμιρ ξεπέρασε τη μίνι κρίση που την ήθελε να μην κερδίζει για πέντε αγώνες (0-1-4),επιστρέφοντας στην  έδρα της και επικρατώντας των Μάνσφιλντ και Χαρογκέιτ,αντίστοιχα ισοβάθμησε στην 3η τρίτη θέση. Αλλά με ντεζαβαντάζ  στην ισοβαθμία είναι τέταρτη .Εκτός έδρας μετρά πέντε αγώνες χωρις νίκη, με μία ισοπαλία και τέσσερις σερί ήττες.

Προϊστορία: Tελευταία  τους κόντρα το 2017 για την Κόνφερενς με την Τρανμίρ να επικρατεί με 1-3.

Εκτίμηση: Η δυναμική της Σάτον όταν παίζει εντός έδρας αλλάζει σε σχέση με την Τρανμίρ που εκτός έδρας βγάζει  ένα κακό προσωπο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Νορθάμπτον-Μπρίστολ Ρ.

Μεγάλο διπλό που την κρατάει στην δεύτερη θέση πέτυχε η Νορθάμπτον, απέναντι στη Στιβενέιτζ, με 1-2. Κάπως έτσι είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί. Εντός έδρας έχει τέσσερις ήττες  με τρεις νίκες και μία ισοπαλία με πιο πρόσφατο το 3-2 με την Τρανμίρ.

Οι Ρόβερς, στην κυριολεξία αθόρυβα, έφτασαν  στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και είναι πια στα πλέι οφ, αλλά και με διπλό αρχίζουν να ελπίζουν ακόμα και για την απευθείας άνοδο από την οποία, δεύτερη θέση, απέχουν τρεις βαθμούς. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια που έχουν  δώσει μετρούν επτά νίκες-δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Εκτός έδρας μετρά τέσσερις νίκες-δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προϊστορία: Από το 2013 και τον τελευταίο άσο ,η Νορθάμπτον έχει πάρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει τρεις φορές.

Εκτίμηση: Σκληρό παιχνίδι  και η  επιλογή του γκολ γκολ είναι πιο δυνατή από ποτέ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 788 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x