Spread the love

Η αναμέτρηση, ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες, ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι ,στους οποίους αγωνίζονται οι Σταφυλίδης και Λαμπρόπουλος, καταλαμβάνει την  ενδέκατη θέση της βαθμολογίας  της Λίγκα και γενικά, τον τελευταίο καιρό, δείχνει ένα σχετικά καλό πρόσωπο που της  επιτρέπει να μην κινδυνεύει με υποβιβασμό, άσχετα αν κάποια στιγμή έμοιαζε αρκετά πιθανό αυτό. Είναι στο +9 απο την Στουτγκάρδη και τα πλέι άουτ, ενώ μετρά δύο νίκες-τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει.

Εντός μετρά τρεις νίκες -δύο ισοπαλίες και μία ήττα (από τη Λειψία) ,στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενα εκ των οποίων είναι και ο θρίαμβος επί της Μπάγερν Μονάχου με 4-2.Πιο πρόσφατο το 2-1 επί της ουραγού Γκρόιτερ.. Στο αγωνιστικό κομμάτι, την ομάδα συνεχίζει να την ταλαιπωρεί  ο Κορονοιός  με τρία νέα πρόσωπα  όπως οι Πάντοβιτς,Τέστσε και Γκαμπόα ενώ άλλες δύο περιπτώσεις ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους άφησε ο covid. Παράλληλα, υπάρχουν και τραυματισμοί ,όπως του μέσου Σοάρες που ταλαιπωρούν την ομάδα . Καλό νέο η επιστροφή του μέσου Ζόλερ.

Η φιλοξενούμενη  είναι στο -2 απο την Μπόχουμ και σαφέστατα διανύει μία αποτυχημένη  χρονιά καθώς εκεί που την τελευταία τριετία έπαιζε στην Ευρώπη και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα είναι μόλις στο μείον επτά από τα πλέι άουτ.

Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις επιτυχίες  επικρατώντας με 2-0 της Χέρτα, χάρις στα γκολ των Πλεά και Γκίντερ. Εκτός έδρας έχει υποστεί δύο σερί ήττες, η μία από τη Ντόρτμουντ με 6-0 και Στουτγκάρδη με 3-2.Νωρίτερα μετρούσε δύο ισοπαλίες και μία νίκη στο Μόναχο επί της Μπαγερν.Ο αμυντικός Ελβέντι έχει κορονοϊό, στον αντίποδα επιστρέφει ο Φρίντριχ  ,όπως και ο αμυντικός Μπέγιερ στα μετόπισθεν.

Προϊστορία: Για πρώτη φορά μετά το 2011 κοντράρονται οι δύο ομάδες σε επίπεδο Πρωταθλήματος. Η Γκλάντμπαχ νίκησε για τελευταία φορά το 1995 ,ενώ έκτοτε η Μπόχουμ νίκησε έξι ματς και πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Κάποια ματς ήταν και για την δεύτερη κατηγορία.

Εκτίμηση: Η Μπόχουμ έχει απουσίες αλλά δείχνει χαρακτήρα. Η Γκλάντμπαχ έχει ποιότητα, έχει ένα παραπάνω κίνητρο επειδή είναι πιο  κοντά  στον κίνδυνο. Περιμένω ένα ανοικτό ματς, κυρίως λόγω Μποχουμ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

 

(Visited 376 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x