ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Βιζέλα – Φαμαλικάο    

Πορτογαλία: Βιζέλα – Φαμαλικάο    
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με τη νεοφώτιστη Βιζέλα στην 14η θέση με 25 βαθμούς και την Φαμαλικάο στην 12η με δύο περισσότερους και τις δύο ομάδες στο +4 και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη, αντίστοιχα.

Έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Βιζέλα, με το 1-1 πάντως της περασμένης εβδομάδας στο «Ντα Λουζ» με τη Μπενφίκα να είναι μεγάλη επιτυχία, αναμφίβολα, για τους νεοφώτιστους του 50χρονου Άλβαρο Πατσέκο. Στην επιτυχία αυτή βέβαια της Βιζέλα βοήθησε και το ότι βρέθηκε με παίκτη παραπάνω από το όγδοο μόλις λεπτό, ενώ μπροστά και στο σκορ στο εξήντα πέντε, με κοντινό πλασέ του Βραζιλιάνου επιθετικού Κασιάνο. Το 1-1 ακολούθως στο εβδομήντα πέντε, ενώ σύμμαχος της Βιζέλα στο τελευταίο τέταρτο του ματς η τύχη, καθώς η Μπενφίκα πίεσε ασφυκτικά και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ανατροπή. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βιζέλα, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Μπρούνο Γουίλσον.

Στον αντίποδα, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σάντα Κλάρα, σε ένα ματς στο οποίο η Φαμαλικάο ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ένα ματς πάντως, στο οποίο η Φαμαλικάο έδειξε και αφέλεια, καθώς στις λιγοστές φορές που πέρασε η Σάντα Κλάρα την σέντρα άγγιξε το 0-1, ενώ δικαιολογημένα τα παράπονα των φιλοξενούμενων για γκολ που τους ακυρώθηκε στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, για οριακό οφσάιντ. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και επτά ήττες για την Φαμαλικάο, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Βιζέλα, μία για την Φαμαλικάο και δύο ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Σημείο δεν βγαίνει εύκολα στο συγκεκριμένο ματς, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και ταυτόχρονα με τον ίδιο στόχο, ομάδων. Απόλυτα λογικό το να στραφούμε σε ειδικό στοίχημα τερμάτων, ελπίζοντας να δείξουν σήμερα το ίδιο ευάλωτες όσο το τελευταίο διάστημα, εξαιρώντας βέβαια τα κλειστά σε σκορ αποτελέσματα τους την προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 424 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x