ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Μπάνφιλντ  

Αργεντινή: Λανούς – Μπάνφιλντ  
Spread the love

Με μίνι ντέρμπι του Μπουένος Άιρες ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη Λανούς να έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τη Μπάνφιλντ από τις ήττες της από τη Ντεφένσα και την Ουνιόν Σάντα Φε. Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες είναι μοιρασμένες σε δύο ομίλους των 14, με την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ να παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες όπως προαναφέρθηκε για τη Λανούς, με αποτυχία το 0-0 στην πρώτη εξ αυτών φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Τίγκρε, ενώ 2-2 ακολούθως στην έδρα της Αρσενάλ και εντός 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με την Κολόν Σάντα Φε. Ανώτερη η «γκρανάτε» στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Κολόν, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ από κοντινή κεφαλιά του Πέρες στο τριακοστό λεπτό και στο οποίο είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Παρόλα αυτά, μπλακ άουτ για τη Λανούς μετά το τραγικό λάθος του γκολκίπερ Μονέτι που έφερε την ισοφάριση της Κολόν στο πενήντα τέσσερα, το οποίο πάντως δεν κόστισε παραπάνω, καθώς η ομάδα της Σάντα Φε δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανατροπή, παρά τις ευκαιρίες και το δοκάρι που είχε στο τελευταίο ημίωρο του ματς. Μία νίκη (Μπαράκας 2-0) και δύο ισοπαλίες για τη Λανούς (Τίγκρε 0-0, Κολόν 1-1), σε τρία ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Μπάνφιλντ στην φετινή διοργάνωση, καθώς διατήρησε το αήττητο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, εντός 0-0 στην πρεμιέρα με την Σαν Λορέντζο, 2-2 ακολούθως στην Χουνίν με την τοπική Σαρμιέντο, επιβλητικό 4-0 φιλοξενώντας την Χιμνάσια, ενώ εκτός 1-0 σε βάρος της Πλατένσε. Η συνέχεια πάντως την προσγείωσε στην πραγματικότητα, καθώς την 5η αγωνιστική ήρθε το οδυνηρό 2-3 φιλοξενώντας τη Ντεφένσα, στο οποίο επέστρεψε αρχικά από 0-2 στο πενήντα εννέα, αλλά είδε την αντίπαλο της να την «πληγώνει» στο ενενήντα και το 1-2 της περασμένης εβδομάδας στην Σάντα Φε από την τοπική Ουνιόν. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την «γκρανάτε», δύο για τη Μπάνφιλντ και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λανούς.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε μίνι ντέρμπι δύο απρόβλεπτων και ταυτόχρονα ισάξιων αγωνιστικά ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 302 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x