ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μιγιονάριος – Όνσε Κάλντας  

Κολομβία: Μιγιονάριος – Όνσε Κάλντας  
Spread the love

Σπουδαίο ματς στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, με τη Μιγιονάριος να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει μόνη στην κορυφή και στο +3 από την κυπελλούχο και συγκάτοικο της Ατλέτικο Νασιονάλ, την στιγμή που με τρίποντο η 4η στον βαθμολογικό πίνακα Όνσε Κάλντας θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής.

Τυπικά φιλοξενούμενη η Μιγιονάριος στο εκτός έδρας ντέρμπι μίσους της προηγούμενης αγωνιστικής με την συμπολίτισσα Σάντα Φε, καθώς το «Ελ Καμπίν» αποτελεί κοινή έδρα, στο οποίο πάντως πανηγύρισε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο. Πρώτον γιατί βρέθηκε στην κορυφή, δεύτερον γιατί το 3-0 σαν σκορ μέτρησε πολύ σε θέμα γοήτρου και τρίτο αλλά με την δική του αξία, γιατί μετρίασε τις εντυπώσεις από τις δύο ήττες και τον αποκλεισμό που είχε προηγηθεί από την Φλουμινένσε στον 2ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες (1-2, 0-2). Μπροστά στο σκορ η Μιγιονάριος στο ντέρμπι στο τριάντα εννέα, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν στο σαράντα επτά διαμόρφωσε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Το κερασάκι στην τούρτα στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, αγχωτικό αλλά ταυτόχρονα σπουδαίο 1-0 στην δύσκολη έδρα της Περέιρα, με το οποίο η Όνσε Κάλντας όχι μόνο βρέθηκε στην 4η θέση και το -4 από την σημερινή της αντίπαλο, αλλά επέστρεψε ταυτόχρονα στα τρίποντα μετά από τρείς αγωνιστικές. Με παίκτη παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς από το σαράντα, φτάνοντας τελικά στο 1-0 με πέναλτι του Πέρες στο ενενήντα, έχοντας προηγηθεί, η εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Περέιρα και το 0-2 στο Κάλι από την Αμέρικα, που είναι και η μοναδική της ήττα στο Απερτούρα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για τη Μιγιονάριος και έξι ισοπαλίες, σε 14 ματς την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά με την Όνσε Κάλντας, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Μιγιονάριος στο «Ελ Καμπίν» και με ισχυρό κίνητρο, ενώ αήττητη από την Όνσε Κάλντας την τελευταία δεκαετία στη Μπογκοτά, έστω και αν υπάρχουν και έξι ισοπαλίες, που είναι θεωρητικά θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση:  1

(Visited 402 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x