ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ντεφένσα – Αρσενάλ     

Αργεντινή: Ντεφένσα – Αρσενάλ     
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ντεφένσα φιλοξενώντας στο «Τίτο Τοματζέλο» την Αρσενάλ, με την ομάδα του 41χρονου Σεμπαστιάν Μπεκασέσε να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή του 1ου ομίλου. Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες της Λίγκα Προφεσιονάλ είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, με την πρόκριση στα νοκ άουτ χιαστί των πλέι οφ στις τέσσερις πρώτες των γκρουπ.

Ένας μόλις βαθμός για τη Ντεφένσα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς ηττήθηκε 0-1 στην πρεμιέρα στην έδρα της Νιούελς και παραχώρησε ισοπαλία ακολούθως στην Ράσινγκ (2-2), με την ομάδα του Μπεκασέσε όμως να «απαντάει» στην συνέχεια με ένα καρέ νικών, αξιώνοντας σήμερα, με νέο τρίποντο, την κορυφή του 1ου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, εντυπωσιακό 4-3 στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν» με την Σαν Λορέντζο, 3-2 φιλοξενώντας την Χιμνάσια, το ίδιο σκορ με δραματικό τρόπο μάλιστα στην έδρα της Μπάνφιλντ, με το νικητήριο γκολ στο ενενήντα, ενώ κάτι ανάλογο την προηγούμενη αγωνιστική σε αυτή της Αρχεντίνος καθώς έφτασε στο υπέρ της 1-0 στις καθυστερήσεις.

Στην άλλη πλευρά, στην 11η θέση του 2ου ομίλου και με μόλις μία νίκη σε έξι ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ η Αρσενάλ, η οποία μάλιστα προήλθε με ανατροπή την 3η αγωνιστική φιλοξενώντας την Ουρακάν (2-1). Εντός 1-1 στην πρεμιέρα με την Ροζάριο Σεντράλ, 0-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, 2-3 στη Λα Πλάτα από την τοπική Εστουδιάντες, 2-2 φιλοξενώντας τη Λανούς, ενώ 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ουμπέρτο Γκροντόνα» με την Βέλεζ. Αποτυχία επίσης, το 0-0 στην ουδέτερη έδρα της Ουνιόν Σάντα Φε με την 2ης κατηγορίας Τσάκο Φορ Έβερ και ο αποκλεισμός της στην συνέχεια στην διαδικασία των πέναλτι στον 1ο γύρο του κυπέλλου.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεφένσα και τρεις για την Αρσενάλ, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Τίτο Τοματζέλο».

Απόλυτα λογικό να είναι χαμηλή η τιμή του «άσου», από την στιγμή που η φορμαρισμένη και με κίνητρο κορυφής Ντεφένσα φιλοξενεί την προβληματική Αρσενάλ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 310 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x