Spread the love

Εξ αναβολής παιχνίδι  για την 33η αγωνιστική της Λιγκ 2 .

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Χαρογκέιτ που μπορεί να είναι στο  συν 13 από την  επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο με εννέα αγωνιστικές να απομένουν κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-3)  έχοντας  εκμεταλλευτεί μόλις δύο φορές, σε επτά παιχνίδια την έδρα τους. Πιο πρόσφατο το 2-0 απέναντι στην Μπράντφορντ.

Εκτοτε έχουν χάσει από Κροουλι και Χαρτλπουλ ,ενώ έμειναν στην ισοπαλία  με   Πορτ Βέιλ και Γουόλσολ.

Οσον αφορά στη Λέιτον Οριεντ, είναι φαινομενικά πιο κοντά στο πρόβλημα  του υποβιβασμού.  Με 40 βαθμούς είναι στο +9 από την Ολνταμ , ωστόσο σε σχέση με τη Χαρογκέιτ είναι πιο συνεπής  στα θετικά αποτελέσματα έχοντας ένα  δύνατό αήττητο σερί πέντε αγώνων. Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ισοπαλίες , τρία  απο τα τέσσερα στο γκολ -γκολ, ενώ κατάφερε να  επικρατήσει με  3-1  της Ροτσντέιλ, εντός έδρας, κάνοντας ανατροπή.

Εκτός έδρας δεν πείθει. Είναι χαρακτηριστικό ότι  τελευταία της νίκη είναι στις 18-9 απέναντι στην Μπρίστολ Ρόβερς και έκτοτε έχει δώδεκα ματς  χωρίς  νίκη μακριά από την  έδρα της(0-5-7)  . Πάντως, στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της έχει τέσσερις ισοπαλίες, οι τρεις σερί και μια ήττα.

Προϊστορία: 0-1-1, πέρσι 2-2

Εκτίμηση: Αναμέτρηση που μας πηγαίνει προς την κόντρα του άσου, βάσει της κατάστασης των δύο ομάδων, ωστόσο  ακόμα πιο σίγουρο, όσο μπορεί να είναι αυτό, είναι και  το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 η γκολ γκολ.

 

(Visited 293 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x