Spread the love

 

 

Στο Εσεξ του Κόλτσεστερ ,η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Φόρεστ Γκριν στην αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική της Λιγκ 2.

Head to Head Record – Colchester United vs Forest Green Rovers

Colchester United
(50%)

8
Matches

50%
0%
50%

4 Wins

0 Draws(0%)

4 Wins

Forest Green Rovers
(50%)

63%Over 1.5
5 / 8 matches
50%Over 2.5
4 / 8 matches
13%Over 3.5
1 / 8 matches
25%BTTS
2 / 8 matches
25%Clean Sheets
Colchester United
50%Clean Sheets
Forest Green Rovers

Μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, στα οποία καταγράφηκε μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η Κόλτσεστερ  κατάφερε να κάνει ένα δυνατό σερί με τέσσερα παιχνίδια αήττητο έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.Αποτελέσματα που την έφεραν σε μία ασφαλώς προφανή θέση  σωτηρίας,όντας στο μείον 8 . Συγκεκριμένα έφερε ισοπαλίες με Ολνταμ και Λέιτον, εντός έδρας, για να έρθει η  νίκη απέναντι σε Βέιλ, εντός(2-1 ) και Σκάνθορπ(1-3).

Το σερί της σταμάτησε στο Μπρίστολ ,από τους Ρόβερς, με το τελικό αποτέλεσμα να καταγράφεται στο 1-0.  Γενικά έχει ένα σημαντικό πρόβλημα όταν παιζει εντός καθώς απο τα εννιά παιχνίδια που έχει παίξει στην έδρα της μετρά μία νίκη-έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Φόρεστ Γκριν,από την άλλη μεριά,  αρχίζει και νιώθει, όχι έντονα, την ανάσα της Εξετερ η οποία την έχει πλησιάσει στους πέντε βαθμούς.  Αγνοεί τη νίκη για επτά παιχνίδια(0-4-3), πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Λέιτον Οριεντ και φαίνεται να μην αγχώνεται . Αλλωστε δύσκολα θα χάσει το Πρωτάθλημα. Εχει να κερδίσει εκτός έδρας από  τις 29-1 (0-4 την Τρανμιρ) και έκτοτε έχει τέσσερις ισοπαλίες και μία  ήττα, όλες στο γκολ γκολ και  επιβεβαίωση του σύνολου τερμάτων 2-3.

Προϊστορία:  2-0-1 η προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Εκτίμηση:  Είναι ένα παιχνίδια που η προσέγγιση του δεν μοιάζει και πολύ εύκολη υπό την έννοια της κατάστασης των δύο ομάδων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα

(Visited 317 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x