Spread the love

Στο Κισινάου, η Μολδαβία κοντράρεται με το Καζαχστάν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι αουτ του Nations League.

 

Αναμέτρηση την οποία θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.  Οι Μολδαβοί  μέτρησαν μόλις μία ισοπαλία στα δέκα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ που έδωσε. Εκεί όπου μέτρησε μία ισοπαλία και εννέα ήττες .

Σε λίγα ματς έβγαλε ανταγωνισμό. Χωρίς μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ, περισσότερη θέληση καταστροφής παιχνιδιού παρά δημιουργίας.  Νέος προπονητής ο Σεργκέι Κλεσένκο  που  έχει ως βάση αποστολής παίκτες της Μολδαβικής Πετροκούμπ( είναι στο -7 από την Σέριφ) ,ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Ρεάμπτσιουκ του Ολυμπιακού.  Ο αστέρας της ομάδας είναι ο αμυντικός Αρμάς της Βολουντάρι  που επέστρεψε παρά την απόσυρση του.  Μετρά εννιά σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις  ενώ η πιο πρόσφατη νίκη  σε επίσημο παιχνίδι ήταν το 19 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Καζάκοι , τα  έκαναν θάλασσα και στο Nations League  αλλά και στα προκριματικά  του Μουντιάλ.  Στην πρώτη περίπτωση έμειναν τελευταίοι ,στη δεύτερη έκαναν τρεις ισοπαλίες, οι δύο με την Ουκρανία και άλλη μία με τη Βοσνία.  Ο κοουτς Καρπόβιτς δεν έχει συμπληρώσει μήνα και  προσπαθεί με ένα ένα κράμα έμπειρων αλλά και κάποιων ταλαντούχων, να σώσει την κατάσταση. Διόλου εύκολο για μία ομάδα που δεν έχει ούτε την ισορροπία ,ούτε το ρόστερ. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε το Τατζικιστάν με 1-0 χάρις σε γκολ του Ζαινουντίνοφ της ΤΣΣΚΑ,

Προϊστορία: 0-1-1

Εκτίμηση: Ματς με προοπτική Under

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

(Visited 295 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x