Spread the love

Στο Χίλσμπορο, η Σέφιλντ Γουένστει κοντράρεται με την Τσέλτεναμ σε αναμέτρηση   για την 40η αγωνιστική της Λιγκ 1 .

Οι “Κουκουβάγιες” εκεί που στην κυριολεξία ήταν καβάλα στο άλογο, όντας  ένα απο τα φαβορί για τα πλέι οφ, έκεί άρχισαν να ρετάρουν. Αποτέλεσμα είναι ,κόντρα σε κατώτερες ομάδες, όπως η Ακρινγκτον και η Τζίλιγχαμ, να μετρήσει δύο ισοπαλίες (1-1 και 0-0 αντίστοιχα) και κάπως έτσι να μείνει στην 7η θέση και στο μείον ένα απο την 6η προνομιούχο θέση την οποία και κατέχει η Σάντερλαντ.

Συνολικά έχει 4-2-1 στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις που έχει δώσει. Εντός έδρας ,μετρά 7-1-1 στις εννιά πιο πρτόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει με πιο πρόσφατο το 1-1 με την Ακρινγκτον.

Η Τσέλτεναμ, με 50 βαθμούς,έχει σώσει την κατηγορία και  σαφέστατα στα εναπομείνατα παιχνίδια που έχει να δώσει θα παίξει για τη φανέλα, για το γόητρο και σίγουρα κάποιοι θα δώσουν και εξετάσεις για τη νέα σεζόν.  Μεσοβδόμαδα, έχασε εύκολα απο την Πλιμουθ, εκτός έδρας, με 2-0 ,χαλώντας ένα σερί δύο νικών  με σύνολο τερμάτων Over 3.5.  Μακριά απο την  έδρα της  μετρά μόλις μία νίκη σε 10 παιχνίδια (1-5-4).

Προϊστορία: Δεν υπάρχει πλήν του 2-2 του πρώτου γύρου.

Εκτίμηση: Είναι ένα καλό ερωτηματικό η Σέφιλντ και το πως θα διαχειριστεί τη μίνι κρίση των δύο ισοπαλιών. Οφείλει να βρεί τον καλό της εαυτό και να κερδίσει με τον άσο του 1.85 να μοιάζει υψηλό. Ισως καλή επιλογή να είναι και ο άσος /U 3.5

(Visited 496 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x