Spread the love

Δυάδα απο τη Λιγκ 2 με φαβορί τους γηπεδούχους

Λέιτον-Μπαροου

Μάχη με φόντο την παραμονή στην κατηγορία το εν λόγω παιχνίδι.  Οι γηπεδούχοι, διατηρούν ένα δύνατό αήττητο έξι αγώνων, το οποίο και βελτίωσαν, μιας και  πέρα απο τέσσερις ισοπαλίες έκαναν και δύο νίκες.  Νίκες κόντρα σε Ροτσντέιλ(3-1) και Χαρογκέιτ(0-3) που ανέβασαν και τη διαφορά απο την προτελευταία Ολνταμ, στους 12 βαθμούς.  Είναι χαρακτηριστικό πως η νίκη επί της Ροτσντέιλ, ήταν  η πρώτη μετά από οκτώ παιχνίδια χωρίς τρίποντο στην έδρα της!

Η Μπάροου, που βρίσκεται στο +6 απο την  επικίνδυνη ζώνη,  είναι σαφώς σε πιο δύσκολο και επικίνδυνο μονοπάτι. Μετά απο δύο οριακές ισοπαλίες και μία νίκη (0-1) κόντρα στη Σκάνθορπ, η  φιλοξενούμενη έχασε 1-2 απο την Καρλάιλ.  Γενικά έχει 1-5-3 στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ,ενώ εκτός έδρας  μετρά 3-1-3 στις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Προϊστορία:  2-1-0

Εκτίμηση: Η Λέιτον μπορεί το 3 στα 3 στις νίκες και ο άσος είναι δυνατός. Καλή επιλογή και το γκολ -γκολ με μία Μπάροου που  ξέριε ότι να παίξει μόνο άμυνα θα χάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ :Γκολ γκολ /1

 

Εξετερ-Στιβενέιτζ

Οι Ελληνιστές μοιάζουν και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.  Μετρούν πέντε παιχνίδια αήττητο(3-2-0) στην τελευταία πεντάδα αγώνων που έχουν παίξει με πιο πρόσφατο το 0-0 με την Πόρτ Βέιλ ,εκτός έδρας. Παραμένουν  στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας  και με +2 απο την 3η Νορθάμπτον, αλλά και -2 απο την 4η Μπρίστολ Ρόβερς.  Εντός έδρας  μετρά 5-2-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει.

Η Στιβενέιτζ,  είναι χωρίς νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έχει δώσει.  Πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες τα πεπραγμένα της  που τη φέρνουν στο +3 από την Ολνταμ η οποία αυτή τη στιγμή και με τα τωρινά δεδομένα είναι το φαβορί για υποβιβασμό. Εκτός έδρας  μετρά 17 ματς χωρίς νίκη (0-7-10) ,αλλά και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς και πιο πρόσφατο το 2-2 με τη Λέιτον.

Προϊστορία: 5-3-0, αλλά με πέντε σερί άσους.

Εκτίμηση:  Και οι δύο καιγονται, για διαφορετικούς λόγους. Η Εξετερ έχει το πάνω χέρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ:1 

(Visited 719 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x