ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Τζαγκουάρες

Κολομβία: Μπουκαραμάνγκα – Τζαγκουάρες
Spread the love

Στο «Αλφόνσο Λόπες» της Μπουκαραμάνγκα, το ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Τζαγκουάρες, με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα της Κολομβίας.

Σε ρηχά νερά η Μπουκαραμάνγκα την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά και τη μονομαχία της με την Σάντα Φε και απόλυτα δίκαιη η ήττα της από την αντίπαλο της με 1-3. Πιο απειλητική η Σάντα Φε στο πρώτο ημίχρονο του μεταξύ τους ματς, στο οποίο βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ στο εικοστό πέμπτο λεπτό, ενώ προβάδισμα δύο τερμάτων για τους πρωτευουσιάνους στο πενήντα τέσσερα. Η μείωση του σκορ στην συνέχεια από τη Μπουκαραμάνγκα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εξήντα τρία, με την Σάντα Φε όμως να βρίσκει και τρίτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα τέσσερα λεπτά αργότερα, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς. Το θετικό πάντως για τη Μπουκαραμάνγκα, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη οκτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ έχει ταυτόχρονα και «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μπουκαραμάνγκα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τα απολύτως απαραίτητα για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ουνιόν Μαγκνταλένα, καθώς με το υπέρ της 2-0 επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη μονομαχία της με την ουραγό τόσο του Απερτούρα όσο και της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.  Μπροστά στο σκορ στο έβδομο μόλις λεπτό, με παίκτη παραπάνω στην συνέχεια στο είκοσι τέσσερα, ενώ τέλος στο ματς με το 2-0 στο εξήντα πέντε. Αυτό μάλιστα ήταν και το πέμπτο της τρίποντο τόσο στο γήπεδο της, όσο και γενικότερα στο Απερτούρα, καθώς μακριά από αυτό έχει μόλις ένα βαθμό, σε πέντε συνολικά ματς (0-1-4). Χωρίς σημαντικά προβλήματα επίσης, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ενώ κοινοί οι στόχοι της με την σημερινή της αντίπαλο, καθώς θέλει να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη οκτάδα αλλά και να απομακρυνθεί ταυτόχρονα από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Προϊστορία: Επτά νίκες για τη Μπουκαραμάνγκα, δύο για την Τζαγκουάρες και τρεις ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφόνσο Λόπες», σε όλες τις διοργανώσεις.

Κοινό σημείο για τις δύο ομάδες, η δυναμική που έχουν στην έδρα τους και οι αδυναμίες που βγάζουν μακριά από το γήπεδο τους. Απόλυτα λογικό, να πάρω το ρίσκο με τη Μπουκαραμάνγκα, ποντάροντας φυσικά στον παράγοντα έδρα.

Εκτίμηση:  1

 

(Visited 326 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x