ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: Ολλανδία- Δανία

Φιλικό: Ολλανδία- Δανία
Spread the love

Στο Άμστερνταμ διεξάγεται ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ολλανδία και την Δανία με σημείο αναφοράς την επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στην αποστολή των φιλοξενούμενων για πρώτη φορά από την κατάρρευση του και την ανακοπή που είχε πέρσι το καλοκαίρι στο Euro.

Οι “Οράνιε” έχοντας βρεθεί ήδη δυο back to back φορές εκτός Μουντιάλ δεν είχαν περιθώρια για ακόμη μια αποτυχία και έτσι εμφανίστηκαν σοβαροί και ανταγωνιστικοί και προκρίθηκαν στα τελικά του Κατάρ2022 με δραματικό τρόπο.

Για την ακρίβεια πέτυχαν πρωτιά και απευθείας πρόκριση με την νίκη τους με 2-0 την τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων απέναντι στην Νορβηγία με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι: Μπέργουϊν- Ντεπάι.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχτούν δίχως τους: Μπάιλοου- Τζέρεμι Φρίνμποργκ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Οι Δανοί έφτασαν μόλις 90 λεπτά μακριά από το να πετύχουν το απόλυτο δηλαδή το 10/10 στον προκριματικό όμιλο αλλά σκόνταψαν στο φινάλε στην Γλασκόβη κόντρα στην Σκωτία ( 2-0).

Πάντως αυτή η ήττα δεν μειώνει την πολύ μεγάλη επιτυχία της αφού τερμάτισε με την 2η καλύτερη επίδοση πίσω από τους Γερμανούς με 27 βαθμούς και με μόλις 3 γκολ παθητικό δηλαδή την καλύτερη άμυνα μαζί με την Αγγλία σε όλους τους προκριματικούς ομίλους.

Μιλάμε για την ομάδα που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro2020 και Νο 9 στην ειδική βαθμολογία της FIFA Ranking αλλά και για μια εθνική ομάδα που έχει συμπληρώσει 13 εκτός έδρας ματς δίχως νίκη σε φιλικά παιχνίδια από το 2013!

Προϊστορία: Σε 30 μεταξύ τους παιχνίδια η Ολλανδία έχει κερδίσει στα 12 και έχει χάσει στα 9 ενώ οι δυο τους αριθμούν και άλλες τόσες ισοπαλίες.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal σε απόδοση 1,70 αφού πρόκειται για δυο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θα έχει καμία από τις δυο την πίεση για το αποτέλεσμα αλλά και σημαντικές απουσίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 481 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x