ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Λα Εκιδάδ   

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Λα Εκιδάδ   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Ντεπορτίβο Πάστο να θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, την στιγμή που η Λα Εκιδάδ με νίκη πολύ πιθανό να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ.

Στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος Απερτούρα η Ντεπορτίβο Πάστο και από πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με επιτυχία πάντως, το 1-1 της Παρασκευής που μας πέρασε στη Μπαρανκίγια με την τοπική Τζούνιορ. Ψύχραιμο πλασέ του Αρμπολέδα από το ύψος περίπου του πέναλτι και 1-0 για τη Ντεπορτίβο Πάστο στο ματς στη Μπαρανκίγια, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πενήντα έξι, με την «απάντηση» όμως της Τζούνιορ να έρχεται λίγο αργότερα, στο εξηκοστό πέμπτο λεπτό. Αρκετή πίεση ακολούθως από τους γηπεδούχους, με τη Ντεπορτίβο Πάστο όμως να αντέχει και να φεύγει με ένα πολύτιμο βαθμό, όσον αφορά την ειδική βαθμολογία, καθώς έχει χαθεί το τρένο των πλέι οφ, από τη Μπαρανκίγια. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα Απερτούρα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, αγχωτικό αλλά ταυτόχρονα και πολύτιμο 2-1 για τη Λα Εκιδάδ φιλοξενώντας την Αλιάνσα Πετρολέρα, με το οποίο η «μικρή» ομάδα της Μπαρανκίγια βρέθηκε στην 11η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα. Πολύτιμο ως αποτέλεσμα, όχι μόνο γιατί επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά και γιατί βρέθηκε επίσης στην 11η θέση και το -2 από την πρώτη οκτάδα. Με νίκη μάλιστα σήμερα, ειδικά αν έρθει με διαφορά δύο τερμάτων και αν λίγες ώρες αργότερα η «μεγάλη» της συμπολίτισσα Σάντα Φε ηττηθεί στο Μεντεγίν από την Ατλέτικο Νασιονάλ, θα βρεθεί στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για τη Λα Εκιδάδ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα Απερτούρα μακριά από το «Μετροπολιτάνο Ντε Τέτσο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, ισάριθμες για τη Λα Εκιδάδ και πέντε ισοπαλίες, στις 13 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λιμπερτάδ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Σε ρηχά νερά η Ντεπορτίβο Πάστο, με μόλις μία νίκη εντός και την έδρα της γενικότερα να μην αποτελεί φόβητρο και αδικαιολόγητο, τουλάχιστον βάσει των παραπάνω, τον τίτλο του φαβορί στο σετ των τιμών. Το «διπλό» στο 3,00 αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί, ενώ για τους μη τολμηρούς δεκτή και η κάλυψη.

Εκτίμηση:  2X

(Visited 279 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x