Spread the love

Στο Μουσκάτ, το Ομάν κοντράρεται με την Κίνα  σε ένα απόλυτα αδιάφορο παιχνίδι.

 

Οι  γηπεδούχοι βρίσκονται στην  4η θέση του  ομίλου και ουσιαστικά πλήρωσαν το γεγονός πως δεν κατάφεραν να βρούν ισορροπία στις γραμμές τους  και δεν είχαν το εύκολο γκολ. Είχαν κεκινήσει πολύ καλά το δρόμο των προκριματικών αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια, εντός με  την Ιαπωνία και εκτός τη Σαουδική Αραβία, έχασαν με 0-1 και 1-0 αντίστοιχα και τα όπια όνειρα έλαβαν τέλος.

Στην έδρα τους μέτρησαν 1-3-1, πιο πρόσφατο  το 2-2 με την Αυστραλία.  Ο Φαουάζ σκόραρε δύο γκολ  στο ματς με την Αυστραλία, κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ιβάνκοβιτς, κόουτς  της ομάδας,  να προσπαθεί να κάνει μία ανανέωση με νέους παίκτες όπως ο 24χρονος κίπερ, Αλ Μουκαίνι.

Η Κίνα απογοήτευσε στα προκριματικά . Μία ομάδα με ταλέντο αλλά πάρα πολλές παθογένειες  που δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει σταθερότητα, κάνοντας αρκετά βήματα πίσω. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ εκτός έδρας   έχει κάνει τέσσερις ήττες με κάτω τα χέρια απέναντι σε Αυστραλία-Σαουδική Αραβία-Ιαπωνία και Βιετνάμ.

Οι Κινέζοι πραγματοποιούν ένα  νέο ξεκίνημα σε μία προσπάθεια ανανέωσης απο τον Ξιάοπενγκ που είναι ο προπονητής τηες Εθνικής ,ενώ στα αγωνιστικά θα είναι εκτός χωρίς τον μεγάλο τους σταρ και πρώτο σκόρερ στα προκριματικά, με 12 γκολ, Βού Λει .

Προϊστορία: Σε επίσημο ματς έχουν να παίξουν απο το 2001 (0-2 η Κίνα) ,ενώ  σε δύο φιλικά ,το Ομάν κέρδισε εντός.

Εκτίμηση: Το Ομάν θα έχει περισσότερο κίνητρο για το γόητρο απέναντι σε μία κακή Κίνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

(Visited 172 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x