ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Προημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Μπαρτσελόνα- Ρεάλ

Προημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Μπαρτσελόνα- Ρεάλ
Spread the love

Το Camp Nou θα έχει απόψε πάνω από 90.000 κόσμου στις εξέδρες για το El Clasico. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό δεν θα αποτελούσε είδηση αλλά αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα αναμετρηθούν οι Αντρικές ομάδες αλλά οι Γυναικείες.

Έπαθλο στις νικήτριες ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Οι μπλαουγκράνα ουσιαστικά βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στους “4” αφού έχουν κερδίσει με ανατροπή 3-1 τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό στην Μαδρίτη.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Αλέξις Πουτέγιας που σημείωσε δυο γκολ και απέδειξε γιατί όχι άδικα είναι και η εν ενεργεία κάτοχος της “Χρυσής Μπάλας”.

Στόχος βέβαια είναι η κατάκτηση back to back του Champions League ενώ έχουν ήδη “κλειδώσει” και το εγχώριο πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη σαιζόν και 5η συνολικά χάρη στο εντυπωσιακό ρεκόρ των 25/25 νικών από την εκκίνηση του.

Οι μερέγχες παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό τελικά έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι αφού ηττήθηκαν με 1-3.

Ένα σκορ που αφήνει ελάχιστες ελπίδες διεκδίκησης της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως απέναντι στις αποψινές τους αντιπάλους έχουν αποκτήσει μια μάλλον… πελατειακή σχέση αφού μετράνε 3/3 ήττες μέσα στο 2022.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα με την νίκη που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Λεβάντε με 1-0 παρέμειναν σε θέση βολής από την 3η Ατλέτικο στο κυνήγι μιας θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Προϊστορία: 6-0-0 με τέρματα: 20-3 υπέρ των μπλαουγκράνα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη όπως άλλωστε φάνηκε και στον πρώτο προημιτελικό. Μην ξεχνάμε επίσης πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει εντός έδρας στον θεσμό από τον Μάρτιο του 2018! Μοιραία η τιμή του Άσου είναι στο 1,05.

Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στα ειδικά στοιχήματα το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 1,5 στο Α΄ Ημίχρονο

(Visited 222 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x