Spread the love

Στο Βερολίνο ,η Ουνιον κοντράρεται με την Κολωνία για τοην 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι  είναι στο +12 από την  επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά  έχει σώσει την κατηγορία αλλα είναι φοβερά δύσκολα για να κοιτάξει ψηλότερα μιας και τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την επαφή της με τα καλά αποτελέσματα.  Είχαι χαρακτηριστικό ότι μετρά μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει (1-1-7)  και αυτή είναι η νίκη κόντρα στη Μάιντζ με 3-1.  Στα τελευταία τρία μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες από  Βόλφσμπουργκ και Μπάγερν, ενώ  έφερε  ισοπαλία με τη Στουτγκάρδη . Εντός έδρας έχει 4-2-1.

Ο μέσος  Πρόμελ επιστρέφει στην δράση  όπως  και ο μπακ Χέρτζελ επίσης.  Υπήρχαν περιπτώσεις με παίκτες που είχαν Covid αλλά έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα και θα είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή τους. . Σούπερ στην επίθεση , ο Ταίβο με 11 γκολ.

Η Κολωνία  έκανε δύο σπουδαία αποτελέσματα. Εκανε διπλό μέσα στο Λεβερκούζεν και παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στη Ντόρτμουντ. Ομάδα του Under,(5 στα 5),   και 2-2-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια.  Εξι ποδοσφαιριστές  έχουν  αμφιβολία συμμετοχής για διάφορους λόγους, ενώ  το σίγουρο είναι  ότι ο Σλοβάκος εξτρεμ Ντούντα επιστρέφει στην ομάδα. Σίγουρα εκτός   ο μέσος Σάουμπ που έχει κορονοϊό, ενώ μεγάλο όπλο είναι ο Γάλλος φορ Μοντέστ με 15 γκολ για την ομάδα που εκτός έδρας  έχει 3-4-1 στα τελευταία 8 παιχνίδια που έχει δώσει για την ομάδα που είναι 7η κσι το -4 απο τις θέσεις της Ευρώπης..

Προϊστορία  :  4-0-2 , με τρεις σερί άσους.

Εκτίμηση: Οι επιλογές μου θα είναι δύο. Πρώτα ο άσος λόγω δυναμικής Ουνιον , και δεύτερο  το γκολ γιατί πιστεύω πως θα σκοράρουν αμφότερες. 

 

(Visited 324 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x