Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Λυών- Γιουβέντους

Προημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών:  Λυών- Γιουβέντους
Spread the love

Στο Gerland η Λυών υποδέχεται την Γιουβέντους με την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού με 7 κατακτήσεις να στοχεύει στην πρόκριση της στα ημιτελικά αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ανατρέψει την ήττα της από το πρώτο μεταξύ τους ματς στο Τορίνο με 2-1.

Οι Γαλλίδες μπορεί να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ ( 7) εκ των οποίων οι πέντε συνεχόμενες από το 2015/16 ως και το 2019/20 αλλά πέρσι αποκλείστηκαν στην ίδια φάση και δεν θέλουν να επαναληφθεί ξανά απόψε το ίδιο έργο.

Η έδρα είναι μεταξύ άλλων και το μεγαλύτερο “όπλο” τους με την έννοια πως είναι φέτος αήττητες στο Gerland σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεχόμενες μάλιστα μόλις 3 γκολ.

Η “Βέκια Σινιόρα” βρίσκεται στην Γαλλία με στόχο να γίνει μόλις η 2η Ιταλική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που θα καταφέρει να βρεθεί στα ημιτελικά.

Για να το πετύχει θα πρέπει να προασπίσει το 2-1 με ανατροπή που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως η Αυστραλέζα Κάρπεντερ στα μισά της επανάληψης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για τις γηπεδούχες.

Στο Καμπιονάτο οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου σκουντέτο μετά και το πρόσφατο 3-1 επί της Ίντερ στο Derby d΄ Ιtalia.

Προϊστορία: 2-0-1 υπέρ της Λυών με την Γιουβέντους να έχει κερδίσει το πιο πρόσφατο στο Τορίνο με 2-1.

* H Γιούβε δεν έχει χάσει ακόμη εκτός έδρας στο Champions League της τρέχουσας σαιζόν ενώ προέρχεται από ένα σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο η Λυών δεν νομίζω πως θα μείνει εκτός ημιτελικών για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν για αυτό και θα ποντάρω στην νίκη για τις γηπεδούχες με combo το over 2,5 .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 271 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x