Spread the love

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας με ένα δύσκολο ματς στο ΣΕΦ, όπου θα κοντραριστεί με την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Μπαρτσελόνα.

Το κίνητρο για τους Πειραιώτες είναι μεγάλο, καθώς θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει την τρίτη θέση, όμως μόνο εύκολο δεν είναι αυτό με τα τωρινά δεδομένα. Ο Μουσταφά Φαλ και ο Κώστας Σλούκας είναι εκτός, ο Ντόρσεϊ και ο Παπανικολάου είναι με μια προπόνηση και ο ΜακΚίσικ με δύο. Δεν την λες λοιπόν φυσιολογική κατάσταση.

Από την άλλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει και εκείνος θέματα. Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Μπράντον Ντέιβις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Πιέρ Οριόλα και Κόρι Χίγκινς παραμένουν εκτός, όμως τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Σερτάκ Σανλί, ο οποίος ταξίδεψε, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οκ, σας είπαμε τα δεδομένα. Πάμε να παίξουμε στοίχημα τώρα.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει τους Καταλανούς, καθώς οι απουσίες των Σλούκα και Φαλ είναι κομβικές. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει δείξει πως αντέχει και χωρίς τους προαναφερθέντες παίκτες. Πάμε λοιπόν σε μια επιλογή σε καθαρό διπλό.

Πρόταση 2 με απόδοση 2.13

Ήρθε η ώρα για τα ειδικά. Η πρώτη μας επιλογή θα είναι ο κορυφαίος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκας, Νίκολα Μίροτιτς. Ο ηγέτης των Μπλαουγκράνα έχει κάνει την διαφορά στη Μπαρτσελόνα και με δεδομένο ότι υπάρχει λειψανδρία στην γραμμή των ψηλών, αναμένουμε να τον δούμε αρκετή ώρα στο παρκέ.

Το λάιν του είναι στους 17,5 πόντους και η λογική λέει πως θα το ξεπεράσει, με την πρότασή μας να είναι το όβερ

Πρόταση Νίκολα Μίροτιτς Όβερ 17,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε και στην πλευρά του Ολυμπιακού, σε μια φυσιολογική επιλογή. Θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ο Χασάν Μάρτιν είναι ο μοναδικός σέντερ που έμεινε στους πειραιώτες με τα δεδομένα που προαναφέραμε, καθώς την θέση 5 θα την καλύψει αυτός, μαζί με τον Ζαν Σαρλ. Ο Αμερικανός έχει χαμηλό λάιν, μόλις στους 7,5 πόντους. Τι πιο λογικό λοιπόν από το όβερ;

Πρόταση Χασάν Μάρτιν Όβερ 7,5 πόντοι με απόδοση 1.65

(Visited 205 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x