ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Λα Εκιδάδ – Ντεπορτίβο Κάλι   

Κολομβία: Λα Εκιδάδ – Ντεπορτίβο Κάλι   
Spread the love

Στο «Μετροπολιτάνο Ντε Τέτσο», το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τη Λα Εκιδάδ να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη οκτάδα, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Ισοπαλία με 1-1 για τη Λα Εκιδάδ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο, με τη «μικρή» ομάδα της Μπογκοτά πλέον στο -1 ή σε απόσταση βολής από την πρώτη οκτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Μπροστά στο σκορ η Λα Εκιδάδ στο ματς στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο στο εικοστό όγδοο λεπτό, με διαγώνιο, εντός περιοχής σουτ του Καμάτσο, με τη «μικρή» ομάδα όμως της Μπογκοτά να αδυνατεί να φύγει με το τρίποντο, καθώς είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο εξήντα δύο. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Λα Εκιδάδ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της (2-2-2), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επικράτηση με 2-1 για τη Ντεπορτίβο Κάλι φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Κορτουλουά, βλέποντας την πρωταθλήτρια Κολομβίας να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Ντεπορτίβο Κάλι στο πενήντα τρία, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς, ενώ η μείωση του σκορ από την Κορτουλουά από πέναλτι, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Παρόλα αυτά, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πλάτη μόνο τη νεοφώτιστη και φαβορί για τον υποβιβασμό στην ειδική βαθμολογία Ουνιόν Μαγκνταλένα. Μία νίκη και πέντε ήττες για τη Ντεπορτίβο Κάλι, σε έξι ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Βάσκες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Λα Εκιδάδ, τρεις και για τη Ντεπορτίβο Κάλι και πέντε ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπογκοτά, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πιεσμένη και ευάλωτη αμυντικά η Ντεπορτίβο Κάλι, εκτιμώντας πως είναι πολύ δύσκολο στις αγωνιστικές που απομένουν να προλάβει τα πλέι οφ. Αρκετά δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε η πάντα υπολογίσιμη Λα Εκιδάδ, ειδικά στο «σπίτι» της, πιστεύοντας πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα θέματα που υπάρχουν στους φιλοξενούμενους.

Εκτίμηση:  1

(Visited 266 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x