ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Turf Moor η Μπέρνλι υποδέχεται την Μ.Σίτι με τους πρωταθλητές να νιώθουν πλέον την ανάσα της Λίβερπουλ στον λαιμό τους ως εκ τούτο η νίκη απέναντι στους μαχητικούς Clarets είναι μονόδρομος.

Οι γηπεδούχοι διανύουν την 6η διαδοχική σαιζόν τους στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στην τρέχουσα σαιζόν κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Στην παρούσα φάση βρίσκονται στην 19η θέση με 21 βαθμούς με την 17η Έβερτον να έχει 25 και τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών (27).

Προέρχονται από ένα κακό σερί με τρεις διαδοχικές ήττες ( Λέστερ, Τσέλσι και Μπρέντφορντ) αλλά η αναγκαιότητα για βαθμούς πλέον είναι μεγάλη.

Οι πρωταθλητές στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους για την κατηγορία πριν την διακοπή είχαν κολλήσει στο 0-0 κόντρα στην Πάλας ενώ στο αμέσως επόμενο για το Κύπελλο συνέτριψαν με 4-1 την Σάουθαμπτον.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέρει πως ακολουθεί ο ημιτελικός στο FA Cup με την Λίβερπουλ αλλά κάθε 90λεπτο στα εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα το οποίο έχει μπει στην τελική του ευθεία είναι πολύ σημαντικό.

Εκτός ο Ρούμπεν Ντίας και αμφίβολοι οι: Στόουνς, Στέρλινγκ και Πάλμερ.

Προϊστορία: Η τελευταία νίκη για την Μπέρνλι ήταν το 2015 ενώ από τότε έχει χάσει και στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στους “πολίτες” ενώ στα τελευταία τέσσερα για το πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ απέναντι τους.

* Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι και με δυο μεγάλα ματς back to back μέσα στον μήνα απέναντι σε Έβερτον και Νόριτς. Την ίδια ώρα οι πρωταθλητές με το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (36 βαθμοί σε 15 ματς) σε ένα must win game είναι το απόλυτο φαβορί. Σε combo το 2ιπλο με το Under 3,5 σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 3,5

(Visited 397 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x