Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπενφίκα- Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπενφίκα- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Estadio da Luz η Μπενφικα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ του Σαλάχ, του Μανέ και του Ζότα στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Αετοί της Λισαβόνας” βρίσκονται στα προημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά μετά την σαιζόν 2015/16 όταν τους είχε αποκλείσει η Μπάγερν Μονάχου και γνωρίζουν πως εξ ορισμού θα έχουν απόψε μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην έξι φορές κάτοχο της διοργάνωσης.

Στον περασμένο γύρο προκρίθηκαν εις βάρος του Άγιαξ με 2ιπλο στο Άμστερνταμ και σκόρερ τον εξελίξιμο και πλέον περιζήτητο 22χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Ντάργουιν Νούνεζ ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα είδαν μόλις την περασμένη αγωνιστική την Μπράγκα να τους κερδίζει με 3-2 εντός έδρας και να τους σπάει ένα αήττητο 9 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτός δράσης παραμένει ο Μαροκινός Τάαραμπντ και κόουτς Βερίσιμο αναμένεται να παρατάξει σε σχηματισμό “4-4-2” την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους: Νούνεζ- Γκονζάλο Ράμος.

Οι ρεντς έβγαλαν αντίδραση από την εντός έδρας ήττα που είχαν γνωρίσει από την Ίντερ (0-1) πριν από έναν μήνα για την ίδια διοργάνωση αφού από τότε έχουν πετύχει ένα “καρέ” νικών με 8-0 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας.

Έχοντας κατακτήσει νωρίτερα το Carabao Cup , βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και στο -1 από την πρωτοπόρο Μ.Σίτι στο πρωτάθλημα.

Είναι ακατόρθωτο να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους σε μια σαιζόν” απαντάει σε σχετικές ερωτήσεις ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος έχει κομπλέ αποστολή απόψε.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές είτε στο Europa League , είτε στο Champions League με την Λίβερπουλ να αριθμεί 3 νίκες και την Μπενφίκα μία.

* Η ήττα από τους νερατζούρι πριν από έναν μήνα στο Anfield είναι και το μοναδικό ματς που δεν έχει κερδίσει η Λίβερπουλ στα τελευταία 17 της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Με καλή ψυχολογία και με κομπλέ αποστολή είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να “καθαρίσει” από απόψε την πρόκριση της στα ημιτελικά. Σε combo το 2ιπλο με το Under 4,5 σε απόδοση 1,75.

Πάμε και με τον Σαλάχ σκόρερ στο 90λεπτο (1,98) αφού ο Αιγύπτιος φορ έχει σκοράρει στα 6/8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια στην τρέχουσα διοργάνωση. Ελπίζοντας να μην τον έχει επηρεάσει πολύ το ραμαζάνι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 4,5

(Visited 496 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x