Spread the love

Στην WWK  Arena, η Αουγκσμπουργκ φιλοξενεί τη Μάιντζ σε εξ αναβολής παιχνίδι  της 26ης αγωνιστικής  της Μπουντεσλίγκα.

 

Εξάποντο παιχνίδι είναι αυτό για την Αουγκσμπουργκ η οποία έχει μαζέψει 29 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 απο την Μπίλεφελντ που είναι στη θέση των πλέι άουτ.   Παλεύει όλα τα ματς τον τελευταίο καιρό ,τρανή απόδειξη το 1-1 με τη Ντόρτμουντ, το διπλό στο Μπίλεφελντ και το εύκολο 3-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.  Νίκη που ήταν μόλις η δεύτερη στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της.  Συνολικά, εντός έδρας, έχει 5-4-4.  Στο αγωνιστικό κομμάτι,  ο  επιθετικός Γκρέγκοριτς με 7 γκολ, επέστρεψε απο τον κορονοϊό και θα δώσει κανονικά το παρών  στην αποστολή, όπως και ο μέσοεπιθετικός Βάργκας.

Η Μάιντζ παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε απο τον Κορονοϊό ως ομάδα, έχει καταφέρει να σώσει την κατηγορία ,έχοντας 38 βαθμούς και να κερδίσει και σήμερα μπαίνει δυνατά για το Κόνφερενς Λιγκ.  Στο παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ(1-1 εκτός έδρας) ήταν εξαιρετική και άξιζε να κερδίσει.  Μετρά 2-2-2 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας έχει 2-2-9.   Τελευταίο της διπλό, στις 30-10,  κόντρα στην Μπίλεφελντ(1-2). 0-2-6 έκτοτε το ρεκορ ,αλλά με 7 στα 8 παιχνίδια να ε΄΄ιναι στο γκολ γκολ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Προϊστορία: 5-2-2 μα τέσσερις σερί άσους .

Εκτίμηση: Κίνητρο έχουν και οι δύο αλλά η Αουγκσμπουργκ έχει καλύτερη δυναμική εντός από την Μάιντζ που εκτός έδρας έχει θέματα.  Σαν σημείο θα επιλέξω τον άσο, ενώ σαν δεύτερη επιλογή θα βάλω το γκολ -γκολ. 

(Visited 365 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x