Spread the love

Στο Βελοντρόμ, η Μαρσέιγ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ  στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ .

Οι Μαρσεγιέζοι έχουν στόχο  την   κατάκτηση του τροπαίου  σε μία χρονιά που τους βρίσκει δεύτερους, στο Σαμπιονά, πίσω από την Παρί Σεν Ζέρμέν ,ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν τα κατάφεραν και με  μία νίκη σε έξι αγώνες(+4 ισοπαλίες και μία ήττα)  έμειναν πίσω απο Γαλατά και Λάτσιο . Οσον αφορά στο Κόνφερενς  κατάφερε να κάνει τέσσερα στα τέσσερα ,πρώτα απέναντι  στη Καραμπάκ  και εν συνεχεία κόντρα στην  Βασιλεία.. Ολα τα ματς στο over.

Μετρά πέντε σερί νίκες σε  όλες  τις διοργανώσεις , όλες στο οver,  πιο πρόσφατο το 2-4 με τη Σεντ Ετιέν  ,εκτός έδρας και σκόρερ τους Παιέ-Ντιένγκ -Χαριτ  και ένα αυτογκολ του Κολοντζιέσακ.  Πρόβλημα η απουσία του επιθετικού Μίλικ, εκτός και ο αμυντικός Πέρεζ.

Ο ΠΑΟΚ απώλεσε το δυνατό σερί 16 αγώνων αήττητη στην ήττα απο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-1. Πλέον στο Πρωτάθλημα έχει διαφορά  11 βαθμών απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο σε δύο ημιτελικούς, ενώ  εδώ που έχει φτάσει κυνηγάει και την Ευρώπη.  Για να φτάσει εδώ απέκελιεσε με δύο νίκες τη Γάνδη στα πλέι οφ του θεσμού εκεί όπου έπαιξε με πολλές απουσίες αλλά μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει τη μεγάλη νίκη  στο Βέλγιο. Επιστρέφουν οι  Κούρτιτς-Ζίφκοβιτς και Μιτρίτσα.

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει . Ο ΠΑΟΚ σε εννιά παιχνίδια με Γαλλικές ομάδες έχει τρεις νίκες -5 ήττες και μία ισοπαλία,ενώ η Μαρσέιγ κόντρα σε Ελληνικές ομάδες έχει 5 νίκες-1 ισοπαλία και δύο ήττες.

Εκτίμηση:  Το 1.41 του άσου της Μαρσέιγ υποτιμάει τον ΠΑΟΚ που είναι μία σκληρή ομάδα και δυσκολοκατάβλητη  Θα πάω με γκολ γκολ και over

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ και οver 

(Visited 667 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x