Spread the love

Στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ, η Φέγενορντ κοντράρεται με την Σλάβια Πράγας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κόνφερενς.

Οι Ολλανδοί  παραμένουν  η τρίτη δύναμη στη χώρα τους ,όντας πίσω απο Αγιαξ και Αιντχόφεν,  ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος επικράτησαν 2-0 της Βίλεμ και κράτησαν τη διαφορά από Αλκμααρ και Τβέντε στη μάχη για την τρίτη θέση.

Στο Κόνφερενς, ξεκινώντας από τον Ιούλιο τα προκριματικά,  κατάφεραν στον όμιλο  να κυριαρχήσουν τερματίζοντας πρώτοι με 14 βαθμούς και ρεκορ 4-2-0 αφήνοντας πίσω τους την αντίπαλο τους την οιποία κέρδισαν με 3-1 στο Ντε Κάιπ και έφεραν 2-2 στην Πράγα .  Για να φτάσουν εδώ απέκλεισαν με εύκολες δύο νίκες την Παρτίζαν την οποία κέρδισαν με 5-2 εκτός και  3-1 στο Ρότερνταμ.

Η Σλάβια    βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση τον τελευταίο καιρό υπό την  έννοια ότι έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει και μάλιστα οι απώλειες, στην ήτττα απο τη Λίμπερετς και το 1-1 με την πρωτοπόρο Βικτόρια Πλζεν , την έχουν  φέρει  στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικά, εκτός είναι ο  Σουηδός αμυντικός Οουόσου και ο ακραίος επιθετικός Πλάβτσιτς που δεν είναι βασικός πάντως.

Προϊστορία: 3-1 στο πρώτο ματς  στην Ολλανδία και2-2 στην Τσεχία στους ομίλους.

Εκτίμηση: Με 7 στα 7 η Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ και με επιθετικές αρετές αλλά και προβλήματα  η Σλάβια Πράγας  μας φέρνουν ένα ωραίο γκολ -γκολ και εν δυνάμει over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ και οβερ

(Visited 443 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x