ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Δε Στρόνγκεστ – Λιμπερτάδ   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Δε Στρόνγκεστ – Λιμπερτάδ   
Spread the love

Στο «Ερνάντο Σίλες» της πρωτεύουσας της Βολιβίας, Λα Παζ, το ματς ανάμεσα στην Δε Στρόνγκεστ και τη Λιμπερτάδ, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, ενώ αυτές που θα τερματίσουν στην 3η θέση συνεχίζουν ή «υποβιβάζονται» αν προτιμάτε, στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, η Καράκας και η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ατλέτικο Παραναένσε, αναδείχθηκαν ισόπαλες την Τρίτη στην Βενεζουέλα (0-0).

Το μεγάλο υψόμετρο της πρωτεύουσας της Βολιβίας, το «όπλο» της Δε Στρόνγκεστ και αυτό που εκμεταλλεύτηκε στα προκριματικά για να βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ανατροπή αρχικά στον 2ο προκριματικό, καθώς ηττήθηκε 0-2 στην Ουρουγουάη από την Πλάσα Κολόνια αλλά επικράτησε 3-0 στον επαναληπτικό στη Λα Παζ, ενώ 0-0 στην συνέχεια στο Εκουαδόρ στον 3ο γύρο στην πρώτη μονομαχία της με την Κατόλικα Κίτο και 2-1 ακολούθως στο «Ερνάντο Σίλες». Στην άλλη πλευρά, απευθείας στην φάση των ομίλων η Λιμπερτάδ, η οποία απέφυγε φυσικά τις περιπέτειες των προκριματικών και η οποία βρίσκεται για την ώρα στην κορυφή του πρωταθλήματος Απερτούρα της Παραγουάης, έχοντας απολογισμό επτά νίκες και μία ισοπαλία μετά την ολοκλήρωση οκτώ αγωνιστικών.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το τρίτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στο «Ερνάντο Σίλες», μετά το 3-1 της Λιμπερτάδ το 2018 και την ισοπαλία τους με 1-1 το 2019.

Το μεγάλο υψόμετρο της Λα Παζ, το «όπλο» όπως προαναφέρθηκε της Δε Στρόνγκεστ, χωρίς αυτό όμως να δικαιολογεί την τόσο χαμηλή τιμή του «άσου», ειδικά από την στιγμή που απέναντι υπάρχει ένας αρκετά υπολογίσιμος και φορμαρισμένος, τουλάχιστον βάσει εικόνας στο πρωτάθλημα της Παραγουάης, αντίπαλος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 338 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x