ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο – Ράσινγκ    

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο – Ράσινγκ    
Spread the love

Πρεμιέρα στον 2ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο να φιλοξενεί στο θρυλικό «Σεντενάριο» την Ράσινγκ. Την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου η Κουϊαμπά φιλοξενεί τη Μελγκάρ (Περού).

Αξίζει να σημειωθεί, πως την πρόκριση για την φάση των «16» παίρνουν μόνο οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων. Στην συγκεκριμένη φάση, θα βρουν και τις οκτώ ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση από τους ισάριθμους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Επιτυχία σίγουρα για την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο η παρουσία της στην φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, η οποία παίρνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση από την στιγμή που προήλθε με δύο νίκες στους ισάριθμους «εμφύλιους» της Ουρουγουάης με την συμπολίτισσα Λίβερπουλ (2-0, 1-0). Εντός συνόρων επίσης, στην 5η θέση του Απερτούρα και το -5 από την πρωτοπόρο Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, μετά το πρόσφατο 2-3 στην έδρα της Ντεφενσόρ. Στην άλλη πλευρά, απευθείας στην φάση των ομίλων η Ράσινγκ, η οποία μάλιστα παραμένει αήττητη εντός συνόρων και η οποία έρχεται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ανατροπή στο πρόσφατο 4-1 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, με το οποίο διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ πρόκριση και στον 2ο γύρο του κυπέλλου μετά το 3-1 σε βάρος της 3ης κατηγορίας Χιμνάσια Τίρο.

Προϊστορία: Μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, σε τρία ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Αργεντινής. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ράσινγκ, στις οκτώ προηγούμενες επισκέψεις της στην Ουρουγουάη.

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο momentum της Ράσινγκ, παρά το γεγονός πως οι μικρομεσαίες ομάδες της Ουρουγουάης, εξαιρώντας φυσικά τα δύο «θηρία», την Πενιαρόλ και τη Νασιονάλ, βγάζουν πείσμα και δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανένα όταν αγωνίζονται εντός έδρας.

Εκτίμηση:  2

(Visited 339 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x