Spread the love

Με ένα άσο κόντρα στην παράδοση και ενα ειδικό στοίχημα, προχωράμε στις επιλογές της δυάδας απο τη Λιγκ 2

258 Νορθάμπτον-Μπράντφορντ 

Hττα-πισωγύρισμα απο την Μάνσφιλντ για τη Νορθάμπτον,εκτός έδρας, και πλέον  και μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη της Πόρτ Βέιλ  έπεσε αππό την 3η θέση. 3-0-3 το ρεκόρ της στα τελευταία έξι παιχνίδια με το τρίποντο να είναι πλέον must. Απώλεια ο μέσος Λιούις.  Εντός έδρας μετρά  12-3-5.

Η Μπράντφορντ, του Μάρκ Χιούζ, ουσιαστικά έχει σώσει την κατηγορία έχοντας +13 από την  επικίνδυνη ζώνη. Μετά τις δύο σημαντικές νίκες, κόντρα σε Χάρτλπουλ και Φόρεστ Γκρίν, εκτός έδρας, ακολούθησαν δύο ήττες από Μπρίστολ και Πόρτ Βέιλ ,ενώ έμεινε στο 0-0 με τη Νιούπορτ. Εκτός έδρας  έχει 7-5-8.

Προϊστορία:  0-0-3 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Αν και η Προϊστορία, που μετράει στην Αγγλία,     είναι εναντίον της  θα πάω με το κίνητρο που είναι της Νορθάμπτον.

ΠΡΟΤΑΣΗ:1  

265 Τρανμίρ-Μπρίστολ Ρ. 

Χωρίς  νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια(0-2-1) η γηπεδούχος που  εκεί που είχε ελπίδες  ακόμα και για την απευθείας άνοδο,τώρα βρίσκεται σε κίνδυνο η θέση της στα πλέι οφ.  Η νίκη είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Λίβερπουλ  που τις δύο τελευταίες νίκες της, της πανηγύρισε κόντρα σε Μάνσφιλντ και Χαρογκέιτ.  Τεράστιες οι απουσίες  του μπακ Μακ Ντόναλντ και του μέσου Μόρις.  Εντός έδρας  μετρά 14-2-3.

Οι Ρόβερς διέκοψαν το σερί νικών τους στο ματς με την Καρλάιλ ,όπου είχαν ευκαιρίες, για να επιστρέψουν στα τρίποντα στο 2-1 επί της Μπράντφορντ. Σε ένα ματε που έδειξε χαρακτήρα ανατρέποντας το ματς. Κάπως έτσι παραμένει ζωντανή στην υπόθεση  απευθείας άνοδο,απέχοντας τρεις πόντους απο την 3η προνομιούχο θέση. Εκτός έδρας έχει 7-6-7.

Προϊστορία: 0-1-0 τη σεζόν 19-20

Εκτίμηση: Δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη θεωρώ ότι το γκολ γκολ είναι εξαιρετική λύση και σαν σημείο το Χ2   

(Visited 752 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x