ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Μπραγκαντίνο   

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Μπραγκαντίνο   
Spread the love

Στο «Αλφρέντο Τζακόνι», το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την Ζουβεντούδε να φιλοξενεί τη Μπραγκαντίνο. Να σημειωθεί, πως στα ματς που προηγήθηκαν, αίσθηση προκάλεσε η εντός έδρας ήττα της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, από την Σεαρά.

Επιτυχία σίγουρα για την Ζουβεντούδε το ότι κατάφερε να παραμείνει πέρσι στην κατηγορία, όντας νεοφώτιστη, κάτι πάντως που ήρθε με κόπο και αίμα, καθώς επικράτησε 1-0 στην τελευταία αγωνιστική στο «Αλφρέντο Τζακόνι» της Κορίνθιανς, ρίχνοντας στον γκρεμό την σπουδαία Γκρέμιο και τη Μπαΐα. Μετριότατη πάντως η πρόσφατη παρουσία της στο τοπικό πρωτάθλημα Γκαούσο, στο οποίο όχι μόνο δεν βρέθηκε στα πλέι οφ, αλλά λίγο έλειψε να γνωρίσει τον υποβιβασμό στην 2η κατηγορία.

Στην άλλη πλευρά, ονειρική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περσινή χρονιά για τη Μπραγκαντίνο, καθώς όχι μόνο τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρέθηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά και γιατί ήταν φιναλίστ του Κόπα Σουνταμερικάνα. Εκεί πάντως, όπου η απειρία την λύγισε στον «εμφύλιο» της Βραζιλίας στον τελικό με την Ατλέτικο Παραναένσε, από την οποία ηττήθηκε 0-1. Ήττα με 1-2 επίσης στον ημιτελικό του τοπικού πρωταθλήματος Παουλίστα στην έδρα της Παλμέιρας, ενώ με το δεξί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς επικράτησε 2-0 στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα της σπουδαίας Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Ζουβεντούδε στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο.

Διαφορετικό τόσο το ταβάνι όσο και οι στόχοι των δύο ομάδων, με επιλογή μεγάλου ρίσκου το «διπλό», παρά το γεγονός πως ακολουθεί για τη Μπραγκαντίνο η δύσκολη αποστολή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες στην έδρα της Βέλεζ.

Εκτίμηση:  2

(Visited 215 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x