Spread the love

Και ΝΑΙ! Έφτασε η ώρα που όλοι περίμεναν. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, το οποίο θα κρίνει την ομάδα που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Stoximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τη νίκη στο ματς του ΣΕΦ και θέλει να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στο θέμα πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, έχοντας κερδίσει τρεις φορές τους Πράσινους, θέλει να κάνει… καρέ και να εξασφαλίσει εκείνος το πλεονέκτημα.

Το θέμα είναι όμως πως για καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι εύκολη η αποστολή. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, με το ποιος το θέλει περισσότερο να είναι το σημείο κλειδί στο παιχνίδι.

Στα των απουσιών, ο Νέντοβιτς και ο Σαντ Ρος αναμένεται να παίξουν πάση θυσία, την ώρα που και ο Σλούκας θα βρεθεί στο παρκέ από την άλλη. Πάμε λοιπόν για ένα μεγάλο ντέρμπι. Ας παίξουμε όμως και στοίχημα.

Ο Ολυμπιακός, κακά τα ψέματα, είναι το φαβορί. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει το μομέντουμ και δεν έχει και τόσο άγχος. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι στο διπλό, στο οποίο θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ.

Πρόταση Ολυμπιακός -2,5 με απόδοση 1.70

Πάμε στα ειδικά και αφού μιλάμε για ντέρμπι, ξέρετε πώς θα ξεκινήσουμε! Μα φυσικά με τον Μουσταφά Φαλ! Ο Γάλλος θα πάρει μπάλος για να φθείρει τον Γιώργο Παπαγιάννη και το λάιν των 9,5 πόντων δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση. Όπως καταλάβατε, η πρότασή μας θα είναι το όβερ.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 9,5 πόντοι με απόδοση 1.80

Τέλος, θα πάμε σε μια επιλογή που αξίζει το ρίσκο της. Ο λόγος για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ ψάχνει ένα καλό παιχνίδι και μπορεί να το βρει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μιλάμε εξάλλου για ένα παιδί που… δεν καταλαβαίνει και πολλά. Το λάιν του είναι μόλις στους 3,5 πόντους και το Όβερ σε τρομερή απόδοση, που σίγουρα μας ιντριγκάρει. Με αυτό λοιπόν θα κλείσουμε.

Πρόταση Γιαννούλης Λαρεντζάκης Όβερ 3,5 πόνοι με απόδοση 2.00

(Visited 251 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x