ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ ( Επιλογές) 15-04-22

Τσάμπιονσιπ ( Επιλογές)  15-04-22
Spread the love

Πίτερμπορο- Μπλάκμπερν

Στο Weston Homes Stadium η ουραγός Πίτερμπορο φιλοξενεί την Μπλάκμπερν και θα έχει εξ αρχής δύσκολη αποστολή.

Το συγκρότημα του ΜακΚαν προέρχεται από δυο back to back ισοπαλίες ( Λούτον 1-1, Μπρίστολ Σίτι 1-1) και συνολικά αριθμεί 3/6 στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό του στην κατηγορία και 4/7 συνολικά.

Η ομάδα του Τόνι Μόμπρεϊ μπαίνει στο ματς με πολύ μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα αφού με 1/7 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια γκρεμίστηκε από την 2η θέση στην 7η και εκεί που κυνήγαγε απευθείας άνοδο πλέον έχει μπει στην διαδικασία να στοχεύει σε μια θέση στα μπαράζ ανόδου.

Προϊστορία: Τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα. Μάλιστα τα “ρόδα” έχουν κερδίσει στα 5/6 από αυτά τα 90λεπτα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που δεν έχει πετύχει νίκη στα 18/19 τελευταία της παιχνίδια στην διοργάνωση και οφείλουν να πάρουν το ματς εάν δεν θέλουν να μείνουν πίσω και στην διεκδίκηση μιας θέσης στα μπαράζ ανόδου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

Σέφιλντ. Γ- Ρέντινγκ

Στο Bramall Lane οι “Λεπίδες” αντιμετωπίζουν τους “Βασιλικούς” και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη αφού διαθέτουν ίσως την πιο ισχυρή έδρα της κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα μπροστά στο κοινό της αριθμεί ένα αήττητο σε 12 αγώνες ενώ το πιο σημαντικό είναι πως στους 10 από αυτούς έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Παραμένει εκτός δράσης ο γκολτζής Μπίλι Σαρπ ( 38/14) για αυτό και ζορίζεται κάπως στο γκολ όπως φάνηκε περίτρανα και στο πρόσφατο 0-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ που δεν της δόθηκε και πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 2-1 από την Κάρντιφ με ανατροπή εντός έδρας και έτσι διεκόπη ένα αήττητο σερί 4 αγώνων με απολογισμό: 2-2-0.

Οι “Βασιλικοί” εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται με πολλές και σημαντικές απουσίες ενώ την ίδια ώρα μακριά από το Select car Leasimg ταλαιπωρούνται πολύ με απολογισμό 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δίχως 2ιπλο.

Προϊστορία: Η Σέφιλντ.Γ έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Ρέντινγκ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η επιλογή μου εδώ θα είναι ο Άσος με combo το Under 4,5 σε απόδοση 1,80.

(Visited 513 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x