Spread the love

Δυάδα απο τη Λιγκ 2 με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

 

Σουίντον-Λέιτον

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Σουίντον καίγεται για τη νίκη , όντας στο -2 απο τη Σάτον, για να μπορέσει να διεκδικήσει τη θέση της στα πλέι οφ  επιστρέφοντας στα τρίποντα στο 1-4 επί της Χαρογκέιτ. Νίκη που ήρθε μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία. Εντός έδρας έχει 4-0-2 με πιο πρόσφατη την ήττα απο τη Νιούπορτ.

Η  Λέιτον έχει σώσει την κατηγορία, εδώ και καιρό, έχοντας πέντε νίκες και δύο ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει. Πλέον παίζει χωρίς άγχος και αυτό την καθιστά και ζημιάρα. Εκτός έδρας μετρά 2-3-2.

Προϊστορία: Από το 2009 και τον τελευταίο άσο (0-2-2)

Εκτίμηση:  Εδώ οι επιλογές θα είναι δύο . Από τη μία ο άσος και απο την άλλη το over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  η οver

Φορεστ Γκριν-Ολνταμ

Μεγάλη συντριβή για την Φόρεστ Γκριν απο την Μπάροου με 4-0 και για πρώτη φορά η ομάδα βλέπει  τη διαφορά με τη δεύτερη να είναι στο -2. Πλέον κινδυνέυει να χάσει και το Πρωτάθλημα .  Κάκιστη εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που κινδυνεύει να υποβιαστεί και  είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία.  Εντός εδρας είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς(2-2-0) ,αλλάοι νίκες είναι οριακές και αγχωτικές.

Η Ολνταμ είναι πιο κοντά στον υποβιβασμό από ποτέ. Εχασε απο Πόρτ Βέιλ και Νορθάμπτον και τα πράγματα πια είναι πολύ δύσκολα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και με μόλις μία νίκη στα τελευταία εκτός έδρας ματς ψάχνει την υπέρβαση.

Προϊστορία: 2-1-0. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε το εντυπωσιακό 5-5 απο …1-4.

Εκτίμηση: Η Φόρεστ δεν ανοίγει τα παιχνίδια της, αλλά η Ολνταμ  δεν βολεύεται με το να περιμένει .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 

(Visited 476 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x