ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Λούτον

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Λούτον
Spread the love

Στο Cardiff City η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Λούτον με τους γηπεδούχους να μην πάνε για τίποτα αφού απέχουν -16 πόντους από τα πλέι οφ και αντίστοιχα δεν φαίνεται πως μπορούν να μπλέξουν με πιθανό υποβιβασμό όντας στο + 18 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι όντας στην 4η θέση θα επιδιώξουν αρχικά να εδραιωθούν στις θέσεις των μπαράζ ανόδου και ακολούθως να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση στον σχετικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να τερμάτισαν στην 5η και 8η θέση αντίστοιχα στις δυο πιο πρόσφατες σαιζόν τους αλλά στην τρέχουσα τα βρήκαν σκούρα και είναι στην 17η θέση.

Με ρεκόρ: 14-7-20 σε 41 παιχνίδια έχουν μαζέψει 49 βαθμούς και απέχουν 16 από τα μπαράζ ανόδου. Με πρόσφατο ρεκόρ: 2-0-2 αλλά και 5/9 νίκες μπροστά στο κοινό τους δείχνουν σημάδια ανάκαμψης συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα αλλά κακά τα ψέμματα μάλλον απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί μια κακή χρονιά και να ανασυνταχτούν ενόψει της επόμενης.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 4η θέση αλλά μακριά από την έδρα τους δυσκολεύονται χαρακτηριστικά μετρώντας 5 ματς δίχως 2ιπλο , με απολογισμό 0-1-4, στις 9 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους.

Ωστόσο η νίκη τους επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0) την Μ. Παρασκευή για τους Καθολικούς θα έχει μεγαλύτερη αξία αν καταφέρουν το απόγευμα να φύγουν με βαθμούς ή βαθμό από το Cardiff City.

Προϊστορία: Η Κάρντιφ έχει κερδίσει και στα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Λούτον εκ των οποίων το 2-1 στον πρώτο γύρο και το 4-0 στο αντίστοιχο περσινό.

* Δεν μπλέκω με σημείο αφού ναι μεν η πρόσφατη παράδοση της Κάρντιφ είναι σεβαστή και αξιοπρόσεκτη αλλά το βαθμολογικό κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι. Πηγαίνω με τα πολλά γκολ ανεξάρτητα την τελική έκβαση του αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 354 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x