ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Τίγκρε  

Αργεντινή: Εστουδιάντες – Τίγκρε  
Spread the love

Ντέρμπι κορυφής στον 2ο όμιλο, καθώς η Εστουδιάντες βρίσκεται στην κορυφή με 21 βαθμούς και η νεοφώτιστη Τίγκρε στην 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες της Λίγκα Προφεσιονάλ έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους, με την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ να πηγαίνει σε αυτές που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του κάθε γκρουπ.

Περίπατος την προηγούμενη αγωνιστική για την Εστουδιάντες στο «Τομάς Αντόλφο Ντουκό» και τη μονομαχία της με τη νεοφώτιστη Μπαράκας, καθώς η ομάδα του 62χρονου Ρικάρντο Ζιελίνσκι «καθάρισε» από το εικοστό έκτο λεπτό όταν και βρέθηκε 4-0 μπροστά στο σκορ. Το 1-4 για τη Μπαράκας στο τριάντα τρία, με την Εστουδιάντες όμως να μην βάζει φρένο, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ, παρά το γεγονός πως έπαιζε από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο. Τέσσερις επίσης οι βαθμοί της μετά την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς μετά το επιβλητικό 4-1 της πρεμιέρας στον «εμφύλιο» της Αργεντινής με την Βέλεζ, απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Μοντεβιδέο με την σπουδαία Νασιονάλ. Τέσσερις νίκες και μία ήττα για την Εστουδιάντες, σε πέντε ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο αριστερός μπακ Μας.

Στην άλλη πλευρά, 2-1 φιλοξενώντας την Ουρακάν, με τη νεοφώτιστη Τίγκρε να συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα, καθώς βρέθηκε όπως προαναφέρθηκε στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Λίγκα Προφεσιονάλ και στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο. Μπροστά στο σκορ από πέναλτι του Μανίν στο δώδεκα, το 2-0 από τον Φλόρες στο ογδόντα επτά, παρά το γεγονός πως έπαιζε από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο, ενώ η μείωση του σκορ από την Ουρακάν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Τίγκρε, σε τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Φερνάντες.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Εστουδιάντες, δύο για την Τίγκρε και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Λα Πλάτα.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως η Εστουδιάντες μπορεί να βάλει τέλος στην πορεία της νεοφώτιστης Τίγκρε. Πέρα από τα παραπάνω όμως, η τιμή που συνοδεύει την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  1

(Visited 302 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x