Spread the love

Δυάδα με 1 και over  ,δώρο, το ματς της Γουένστει με την Κρού  για τα παιχνίδια της Λιγκ 1

 

Ιπσουιτς-Γουίγκαν

Με μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, η Ιπσουιτς ουσιαστικά παίζει για το γόητρο και τη φανέλα. απέναντι στη Γουίγκαν που εμφανίζει αυτοκτονικές τάσεις. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι είναι πρωτοπόρος.

Οι “Τractor Boys”,μετά το 1-0 με την Πλιμουθ,  έχασε δύο φορές(με 0-1) από τη Ρόδεραμ και τη Κέμπριτζ και έφερε ισοπαλία με τη Σριούσμπερι. Εντός  έδρας έχει 10-8-3.

Η Γουίγκαν , είναι πρωτοπόρος  αλλά κόντρα στηυν Κέμπριτζ τα θαλάσσωσε χάνοντας με 2-1 ,εντός έδρας και δίνοντας δικαιώματα στους αντιπάλους της, άσχετα αν δεν τα εκμεταλλεύτηκαν.  Εκτός έδρας έχει 13-5-2  αλλά ξέρει ότι θέλει έξι βαθμούς για να “κλειδώσει” την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ.

Προϊστορία:  3-1-1 την τελευταία δεκαετία, τελευταίο διπλό το 13-14

Εκτίμηση: Θα πρέπει να βρούν κίνητρο  οι παίκτες της Ιπσουιτς και να έχουν τσαγανό οι της Γουίγκαν για να τελειώσουν τη δουλειά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

Οξφορντ-Ντονς

Μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, με  μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η Οξφορντ νίκησε με  3-2 την Φλίτγουντ,εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου ρίσκαρε αλλα΄δεν κάηκε. Εχει χάσει την ισορροπία της στα παιχνίδια μέσα ,έχει  πολλά κενά στο παιχνίδι της και γενικά δεν πείθει ότι μπορεί μέχρι τέλους να παλέψει για τα πλέι οφ.  Είναι πλέον στο -4 απο την 6η  προνομιουχο θέση και το ματς είναι κάτι σαν τελικός.  Εντός έδρας έχει  12-5-4.

Οι Ντονς, έχουν μία χρυση ευκαιρία να παραμείνουν στην δεύτερη θέση κερδίζοντας μία ομάδα που δεν είναι καλά. Οι ίδιοι βέβαια, την πάτησαν απέναντι και στη Γουίμπλετον (1-1) και στη Γουένστει(2-3)  και αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά απο 15 αγώνες  όπου είχε 11 νίκες και 4  ισοπαλίες. .Εκτός έδρας έχει 12-6-3.

Προϊστορία: 3-0-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Αν και το παιχνίδι  είναι ντέρμπι θαα πάω με την προϊστορία που παίζει ρόλο

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

 

(Visited 278 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x