ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λέστερ
Spread the love

Στο Goodison Park η Έβερτον αντιμετωπίζει την Λέστερ με στόχο μια back to back νίκη μπροστά στο κοινό του μετά το πρόσφατο 1-0 επί της Μάντσεστερ.Γ έτσι ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα “ζαχαρωτά” επικράτησαν με 1-0 της Μάντσεστερ.Γ με τέρμα του Γκόρντον στα μισά της επανάληψης και έτσι πήραν μια βαθμολογική ανάσα αφού πριν είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες εκ των οποίων οι δυο για το πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κρίσταλ Πάλας.

Οι “Αλεπούδες” είδαν το αήττητο των πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις να σπάει στο Νιουκάστλ και μάλιστα με ανατροπή σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι “καρακάξες” το ήθελαν πιο πολύ και το πήραν.

Την ίδια ώρα η εικόνα της Λέστερ στα παιχνίδια της μακριά από το King Power συνεχίζουν να είναι προβληματικές αφού είναι χαρακτηριστικό πως αριθμούν μόλις 1/10 νίκες ενώ την ίδια ώρα έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε ένα ματς εκτός έδρας από την εκκίνηση της σαιζόν!

Προϊστορία: Αρκετά ισορροπημένη μιας και σε 107 παιχνίδια τους η Έβερτον έχει κερδίσει στα 40 και η Λέστερ στα 36 ενώ την ίδια ώρα μοιράζονται και 31 ισοπαλίες.

* Ματς αδιάφορο στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει. Νόμος. Ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε με μια Έβερτον που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια της για να σώσει την κατηγορία και θα είναι και ξεκούραστη αφού μπαίνει στο αποψινό ματς μετά από 10 ημέρες απέναντι σε μια Λέστερ που κακά τα ψέμματα , όπως έδειξε και στην πρόσφατη ήττα της από την Νιουκάστλ , έχει ήδη στο μυαλό της τον 1ο ημιτελικό στο Κόνφερενς Λίγκ κόντρα στην Ρόμα στα τέλη του μήνα.

Ο Άσος στο 2,30, το Goal στο 1,70. Μου αρέσουν και τα δυο. Ειδικά η 2η επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 285 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x