ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο Νιουκάστλ η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας με τις “καρακάξες” να στοχεύουν στην 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα μέσα στο 2022 που θα τους απομακρύνει οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη απέναντι στους “Αετούς του Λονδίνου” που θα ψάξουν αντίδραση μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κυπέλλου με θύτη την Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκιμαράες επικράτησαν με 2-1 της Λέστερ με ανατροπή την περασμένη αγωνιστική και έτσι πέτυχαν μια back to back νίκη μετά το 1-0 επί της Γουλβς και σκαρφάλωσαν στην 14η θέση.

Η αλλαγή προπονητή αλλά και οι χειμερινές μεταγραφές έπιασαν τόπο αφού η Νιουκάστλ ήδη αριθμεί 8/13 νίκες μέσα στο 2022 για το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα όχι μόνο να αναρριχηθεί πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού αλλά και να απομακρυνθεί στο + 12 από αυτή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου αφού ηττήθηκαν στον ημιτελικό του FA Cup από την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή και πλέον έχουν ως μοναδικό στόχο ένα πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το φινάλε.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά είδε την ομάδα του να χάνει από την Λέστερ (1-2) στο King Power την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά μετά πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην κατηγορία και ο στόχος της 10άδας είναι ρεαλιστικός.

Επιστρέφει ο χαρισματικός μέσος Κόνορ Γκάλαχερ που δεν έπαιξε κόντρα στην Τσέλσι αφού ανήκει στους μπλε και παίζει ως δανεικός στην Πάλας ενώ δεν αλλάζει και το κλασικό “4-3-3” με την τριάδα των: Αγιού, Ματετά και Ζάχα μπροστά.

Προϊστορία: Τα 9/10 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με κάτω από 2 γκολ.

* Ανεξάρτητα με την πρόσφατη παράδοση τους η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Over 1,5 σε απόδοση 1,91. Φαβορί μεν η Νιουκάστλ αλλά η Πάλας διαθέτει γρήγορους επιθετικούς και είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ + Over 1,5

(Visited 313 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x