ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Stamford Bridge διεξάγεται απόψε το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην 3η Τσέλσι και την 5η Άρσεναλ με τους μπλε να θέλουν να αποφύγουν μια 3η συνεχόμενη ήττα εντός έδρας στην κατηγορία για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 1993 και τους “κανονιέρηδες” μια 4η συνεχόμενη ήττα συνολικά στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 1995.

Οι μπλε προέρχονται από το 2-0 επί της Πάλας που τους έδωσε το εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσουν την Λίβερπουλ.

Νωρίτερα είχαν πετύχει ένα εύκολο 6-0 επί της Σάουθαμπτον εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και ένα 2ιπλό στο Μπερναμπέου δίχως αντίκρισμα αφού στην παράταση τελικά αποκλείστηκαν από την “Βασίλισσα”.

Ο Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Κόβασιτς, Τσίλγουελ, Χάντσον Οντόι και στον Μπάρκλεϊ ενώ στο κλασικό του “3-5-2” αναμένεται να δούμε επιθετικό δίδυμο τους: Χάβετζ- Τίμο Βέρνερ και τον Μάουντ πίσω από τους Γερμανούς σε ελεύθερο ρόλο. Άλλωστε ο τελευταίος απόψε θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και με 23 γκολ και 18 ασίστ ήδη είναι ο 1ος Εγγλέζος ποδοσφαιριστής που έχει εμπλακεί σε τόσα γκολ και ασίστ σε 100 αγώνες πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου από την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι κανονιέρηδες έχουν χάσει στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία ενώ νωρίτερα είχαν ηττηθεί μόλις σε 1/11 με αποτέλεσμα εκεί που ήταν φαβορί για την 4η προνομιούχο θέση πλέον να κυνηγάνε την Τότεναμ στο -3 ενώ τους έχει πιάσει στην βαθμολογία και η Μάντσεστερ.Γ με την Γουέστ Χαμ να καραδοκεί σε απόσταση βολής!

Ο Αρτέτα θα έχει σημαντικές απουσίες και απόψε αφού οι: Τομιγιάσου, Λακαζέτ, Τόμας και Τίρνεϊ είναι εκτός δράσης ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες όλοι τους θεωρούνται και είναι βασικοί στην 11άδα.

Μια νίκη απόψε θα τους βάλει ξανά γερά στο κόλπο για την 4η θέση και θα τους φέρει στην … 3η στην ειδική βαθμολογία με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες ( 250) από την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από την Μάντσεστερ.Γ και την Τσέλσι.

Προϊστορία: 62-52-71 υπέρ της Άρσεναλ η οποία έχει κερδίσει και στο αντίστοιχο περσινό ματς με 0-1 και σκόρερ τον Εμίλ Σμιθ Ρόου.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,95 ενώ στα ειδικά στοιχήματα θα ψάξω τα πάνω από 10 κόρνερ σε απόδοση 1,95.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 391 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x