ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Women’s Champions League:Μπαρτσελόνα-Βόλφσμπουργκ

UEFA Women’s Champions League:Μπαρτσελόνα-Βόλφσμπουργκ
Spread the love

H Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προσπάθεια της να διατηρήσει τον τίτλο της στο UEFA Women’s Champions League κι αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπη με την Βόλφσμπουργκ στον πρώτο ημιτελικό,που επίσης αποτελεί μία παγκόσμια δύναμη στο ποδόσφαιρο γυναικών αφού έχει κατακτήσει δυο φορές το τρόπαιο.

Οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τέταρτη διαδοχική χρονιά,αφού επικράτησαν στα προημιτελικά με 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης, στον δεύτερο αγώνα, μπροστά σε 91.553 θεατές που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αγώνα γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει τέσσερα ή περισσότερα γκολ στα επτά από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο UEFA Women’s Champions League. Ο καταλανικός σύλλογος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο σε έναν από τους τελευταίους 32 αγώνες στη διοργάνωση, στην ήττα με 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ στον μονό ημιτελικό στο Σαν Σεμπαστιάν τον Αύγουστο του 2020.

Από την άλλη πλευρά, οι ‘’λύκαινες’’ εξασφάλισαν για έβδομη φορά μία θέση στην τετράδα του UEFA Women’s Champions League με τη συνολική νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ. Μόνο η Λυών με δώδεκα και η FFC Φρανκφούρτης με οκτώ έχουν φτάσει σε περισσότερους ημιτελικούς. Η Γερμανική ομάδα δεν έχει σκοράρει μόνο σε δυο από τους τελευταίους 39 αγώνες της στο Champions League ενώ έχει χάσει μόνο δυο από τους έντεκα ημιτελικούς που έχει βρεθεί.

Η αναμέτρηση είναι ήδη sold out και το Καμπ Νόου ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για τέταρτη φορά στη διοργάνωση με τη Βόλφσμπουργκ να έχει επικρατήσει και στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της.

Πρόταση: Under 3.5 goals

(Visited 109 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x