Spread the love

Το κίητρο αλλά και  η φόρμα παίζουν ρόλο στα ματς της Αγγλίας και ειδικά στις μικρές κατηγορίες

 

Ντονς-Μορκαμπ 

Σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν οι Ντονς κλωτσάνε την μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην Τσάμπιονσιπ, μέσω απεύθείας ανόδου.  Εφεραν ισοπαλία με τη Γουίμπλετον(1-1) ,και έχασαν απο Γουένστει και Οξφορντ .Φαίνεται πως  κάπου ή έχουν κουραστεί ή έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.  Πλέον τους ξεπέρασε και η Ρόδεραμ στο goal average  ,καθώς είναι πια ισόβαθμοι.Εντός έδρας μετράνε 12-5-5.

Η Μόρκαμπ, από την άλλη μεριά, κάνει πορεία πρωταθλητισμού.. Με 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια και πιο πρόσφατο το 1-1 με την Πόρτσμουθ, ,αλλά και σπουδαίες νίκες επί Τσάρλτον-Οξφορντ και Μπέρτον έχει καταφέρει να μαζέψει 42 βαθμούς και να βρίσκεται  στο +3 απο την επικίνδυνη ζώνη. Στα μέσα της σεζόν ήταν ένα απο τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.Εκτός έδρας έχει  3-4-15.

Προϊστορία: 2-0 το 18-19

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση το 1.47 δεν με καλύπτει. Η γηπεδούχος έχει θέματα, η φιλοξενούμενη είναι πολύ επικίνδυνη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Ρόδεραμ-Οξφορντ 

Μετά το …επαγγελματικό 1-0 επί της Ιπσουιτς η Ρόδεραμ την πάτησε στην έδρα της Μπέρτον χάνοντας με 2-0. Σαν να έχουν χάσει τις δυνάμεις τους οι παίκτες των Millers  με το χειρότερο ακόμα νέο να είναι οι τραυματισμοί  που βγαίνουν και είναι μυικοί. Ακόμα μία αναμέτρηση στην οποία  χάνει και δεν βρίσκει δίχτυα. Είναι δεύτερη και ισόβαθμη με τους Ντονς έχοντας 14-3-5 εντός έδρας.

Η Οξφορντ νίκησε στο τέλος τους Ντονς,(δεύτερη σερί νίκη μετά τη Φλίτγουντ), και πλέον είναι στο -2 απο τα πλέι οφ και συγκεκριμένα τη Γουίκομπ.  Ενα παιχνίδι  κόντρα στη Ρόδεραμ που είναι απόλυτα σημαντικό και η νίκη είναι αυτοσκοπός. Εκτός έδρας έχει 9-4-9, αλλά το καλύτερο για τον  Ρόμπινσον είναι ότι οι παίκτες του βγάζουν ενάεργεια.

Προϊστορία: 2-0-1 την τελευταία δεκαετία ,όλα στα πολλά γκολ..

Εκτίμηση: Αν και η υφή του ματς, ελέω άγχους μυρίζει under θα ρισκάρω με over  καθώς και οι δύο ,για διαφορετικούς λόγους , θέλουν τη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Over

(Visited 622 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x