Spread the love

Στο Ανφιλντ διεξάγεται το  ντέρμπι του Μερσεισάιντ, ανάμεσα στη Λιβερπουλ και την Εβερτον.

Εφυγε αλώβητη απο τις κόντρες με το Μάντσεστερ (Σιτι 2-2 και Γιουνάιντεντ 4-0)  και τώρα η ταξιαρχία του Κλοπ κοντράρεται με την Εβερτον που είναι στη μάχη για τη σωτηρία.

Η Λίβερπουλ έχει 13 ματς αήττητη (11-2-0) ,ενώ εντός έδρας, στο Ανφιλντ, είναι αήττητη (13-3-0).Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φιρμίνο ,με χτύπημα στο πόδι, θα κάνει τέστ ετοιμότητας πριν το παιχνίδι,  Στο ροτέισον και εν όψει Βιγιαρεάλ ο Κλοπ αναμένεται να βάλει  Τσιμίκα-Ζοτα-Κειτά και Μάτιπ.

Από την άλλη , η Εβερτον δίνει τελικό και το ξέρει πολύ καλά αυτό.  Η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ με 1-0 ,αλλά και το 1-1 με τη Λέστερ ,ελέω Ριτσάρλισον στο 90, τη φέρνει ένα βαθμό πάνω απο την Μπέρνλι. Δύο ματς αήττητη μετά απο καιρό, αλλά ο Λάμπαρντ έχει ένα ακόμα πρόβλημα να λύσει. Και αυτό ακούει στο όνομα Κάλβερτ Λιούιν.  Ο επιθετικός του, με  τρία γκολ φέτος , τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για ένα δεκαήμερο.  Εκτός οι Φαν Ντεν Μπεεκ και Γκόμες επίσης, για την Εβερτον η οποία εκτός έδρας μετρά 13 ματς χωρίς νίκη (0-2-11).

Προϊστορία: 5-3-1 στην τελευταία δεκαετία. Πέρσι 0-2.

Εκτίμηση: Σε τρομερή κατάσταση η Λιβερπουλ ,θα πάω με άσο -over  και Ζότα anytime σκόρερ

(Visited 226 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x